caixa popular

El ple de l’Ajuntament de Torrent aprova la delegació de competències de la quarta fase del pla Edificant

El ple de l’Ajuntament de Torrent aprova la delegació de competències de la quarta fase del pla Edificant
27/07/2018 -

El ple de l’Ajuntament de Torrent ha aprovat per unanimitat l’adhesió i delegació de competències a la quarta fase del pla Edificant per a la construcció, ampliació, adequació, reforma i equipament de centres públics docents. L’acord contempla actuacions en els IES Vetles i **Vents i Marxadella, el CEIP Els Terretes i l’escola infantil Pulgarcito.

En l’IES Vetles i Vents es van a reformar els banys i els vestuaris, es millorarà l’accessibilitat i l’eficiència energètica. També es faran reformes en els patis, en els equipaments esportius i en la façana exterior. També es va adaptar l’habitatge del conserge a usos docents. En l’IES Marxadella es realitzaran treballs de millora de l’accessibilitat i de l’eficiència energètica.

Per la seua banda, en el CEIP els Terretes s’instaran zones d’ombra i es millorarà la instal·lació de l’aire condicionat i dels equipaments esportius. En l’escola infantil Pulgarcito es realitzaran intervencions destinades, sobretot, a l’adaptació d’aules i oficines a les normatives. També, actuacions de millora de l’accessibilitat, reparacions en els patis i reforma de la instal·lació elèctrica.

“Gràcies al pla Edificant podem millorar els nostres centres educatius d’una manera àgil i dotar als estudiants i professorat de la nostra ciutat d’unes instal·lacions en les millors condicions”, explica la regidora d’Educació, Patricia Sáez.

Mitjançant aquest pla, els ajuntaments assumeixen la tramitació burocràtica de les obres i millores i la Generalitat el finançament íntegre, per mitjà de la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport.

El pla Edificant, de construcció, reforma i millora dels centres educatius, pretén agilitar els tràmits i permetrà en els ajuntaments que se sumen en el programa avançar en la tramitació dels expedients per a les actuacions que consideren prioritàries en els seus centres educatius.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + 17 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris