25n
25N
25N

Torrent intensifica els controls de plagues i mosquit tigre

Torrent intensifica els controls de plagues i mosquit tigre
09/05/2019 -

L’Ajuntament de Torrent ha intensificat, anticipant-se a la pujada de les temperatures, la campanya d’accions per a combatre plagues de paneroles i rosegadors, així com de mosquit tigre. Aquesta setmana han començat els treballs en la xarxa de clavegueram del nucli urbà amb les labors de desinsectació, desratització i de tractament contra el mosquit tigre. Al mateix temps, s’han iniciat també els controls de legionel·la en les fonts. “Aquests treballs s’avancen a l’arribada de la calor, moment de major proliferació de les plagues, i continuaran en les pròximes setmanes fins a completar el total del municipi”, explica la regidora de Sanitat, Encarna Lerma Besó.

Els treballs preventius de control i eliminació de plagues de rosegadors, paneroles i mosquits en diferents parts de la ciutat, així com en la xarxa de sanejament públic i altres canalitzacions, es duen a terme des de principis de març.

En el cas de la desratització, les accions per a atacar i destruir a les rates i ratolins es completa amb un altre tipus d’actuacions com el control d’abocadors il·legals, la recollida diària del fem i la presència de suficients contenidors. També, tapant clivelles i forats en jardins, cases abandonades, etc.

Campanya del mosquit tigre

Per part seua, per al control de mosquits es duen a terme treballs en pluvials i zones inundables, especialment. D’altra banda, en els rebuts d’Aigües de l’Horta es publiquen consells per a evitar la seua proliferació -com ja es fera l’any passat.

Més informació

1 Comentari

  1. María
    María maig 10, 09:14

    Una medida que resulta necesaria.

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − quatre =

museo prehistoria