25n
Orgull
Orgull

L'Ajuntament de Torrent contractarà 24 joves de la localitat a través d'EMCUJU i EMPUJU

Díhuit titulats menors de trenta anys i sis sense titulació s’incorporaran en els pròxims mesos al consistori

L'Ajuntament de Torrent contractarà 24 joves de la localitat a través d'EMCUJU i EMPUJU
16/08/2019 -

L’Ajuntament de Torrent, seguint amb el seu compromís per a fomentar i oferir l’ocupació entre els joves, posarà en marxa en els pròxims mesos els programes EMPUJU i EMCUJU, subvencionats per LABORA, en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Aquests programes tenen com a finalitat la realització de contractes d’un any a menors de 30 anys per part d’entitats locals, gràcies als quals adquireixen experiència i milloren la seua ocupabilitat. D’una banda, el programa EMCUJU està dirigit a joves menors de 30 anys; mentre que el programa EMPUJU té com a beneficiaris a menors de 30 anys que compten amb una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l’ocupació o del sistema educatiu.

Les 24 contractacions que l’Ajuntament de Torrent realitzarà suposen prop de 600.000 euros, dels quals 400.000 es corresponen amb les subvencions concedides per LABORA i 200.000 són aportació municipal.

Gràcies a aquesta inversió, a través del programa EMPUJU, sis persones treballaran durant un any a l’Ajuntament com a peó de pintor o peó d’obrer, col·laborant en les tasques de manteniment d’edificis públics, via pública i senyalització entre altres.

D’altra banda, mitjançant el programa EMCUJU, díhuit joves desenvoluparan treballs en diferents departaments de l’Ajuntament: comptabilitat, fiscalització, oficina pressupostària, recursos humans, modernització, Oficina TDIC, serveis socials, igualtat o biblioteca. En concret, l’Ajuntament farà un contracte d’un any a joves amb les següents titulacions:

– Grau ADE o Economia o Finances i Comptabilitat (2)
– Grau en Ciències Polítiques i Administracions públiques o Gestió i Administració públiques (2)
– C.F.G.M. Gestió Administrativa (2)
– C.F.G.S. Promoció en igualtat de gènere o Integració social (4)
– Grau en Treball Social (2)
– Grau en Enginyeria informàtica de sistemes de telecomunicació o enginyeria en tecnologies i serveis de telecomunicació (1)
– C.F.G.S. Administració en sistemes informàtics en xarxa o Desenvolupament d’aplicacions web o Desenvolupament d’aplicacions multiplataforma (1)
– Grau en Dret (1)
– Grau en Relacions laborals i RH (1)
– C.F.G.S Assistència a la direcció o Administració i Finances (2)

Està previst que els processos de selecció s’inicien a principis de setembre, pel qual els joves interessats poden obtindre tota la informació sobre aquests programes i els esmentats processos de selecció tant en IDEA’T com en la pàgina web de LABORA.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − un =