caixa popular

Torrent contracta a vuit joves aturats gràcies als programes EMCUJU i EMPUJU

Torrent contracta a vuit joves aturats gràcies als programes EMCUJU i EMPUJU
11/08/2017 -

L’Ajuntament de Torrent, en el seu compromís d’impuls i suport als joves en la cerca d’ocupació, s’ha sumat als programes EMCUJU I EMPUJU, dos programes d’incentius convocats pel SERVEF per a la contractació per part de les entitats locals de persones joves. Tots dos estan cofinançats pel Fondo Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil a través del Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil per al període 2014-2020. El programa EMCUJU està dirigit a joves que compten amb una qualificació professional reconeguda per al sistema de formació professional per a l’ocupació o del sistema educatiu; mentre que l’EMPUJU està dirigit a joves majors de 16 en general.

D’aquesta manera, el consistori torrentí ha pogut contractar a 8 joves en condició de desocupació perquè desenvolupen la seua labor professional en diferents departaments de l’ajuntament. Una incorporació que ha tingut lloc aquesta setmana i gràcies a la qual s’han sumat a la plantilla 5 auxiliars administratius i 3 peons de pintor. El regidor de Gestió de Recursos i Modernització, Andrés Campos, ha destacat que “seguim creant ocupació, donant oportunitats als joves aturats perquè puguen desenvolupar la seua labor professional”.

Els auxiliars administratius reforçaran els serveis municipals d’atenció a les persones, contractació i intervenció; mentre que els peons de pintor recolzaran les labors de manteniment del mobiliari urbà, les instal·lacions municipals i la senyalització viària. Tots ells estaran contractats a jornada completa durant un any. Per a realitzar aquestes contractacions, l’Ajuntament ha rebut dues subvencions l’import total de les quals és de 116.773,92 euros i fa una aportació municipal de 62.112,08 €.

Una aposta constant per l’ocupació que afirma la clara intenció del consistori per seguir creant treball, sense oblidar els 38 estudiants que s’han incorporat gràcies al programa la Dipu et Beca durant els mesos estivals i els 4 capatassos i 19 peons agrícoles que s’han incorporat aquest mes d’agost per a dur a terme tasques de prevenció d’incendis en El Vedat i barrancs i sendes del municipi la contractació del qual està subvencionada al 100% pel SEPE.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − sis =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris