25n
25N
25N

Torrent contracta a 64 desocupats en el Pla de Prevenció d'Incendis

Torrent contracta a 64 desocupats en el Pla de Prevenció d'Incendis
12/08/2016 -

L’Ajuntament de Torrent, en el seu compromís per protegir i preservar el patrimoni forestal de la ciutat, ha posat en marxa per segon any consecutiu, el Pla de Prevenció d’Incendis. Una iniciativa promoguda des de la delegació de Medi Ambient que ocupa durant els mesos de juliol, agost i setembre a 64 veïns desocupats de la ciutat i que forma part del Pla de Zones Rurals Deprimides i que compta amb una subvenció per part del Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Els treballs de manteniment i protecció van començar el passat mes de juliol i es prolongaran fins a final de setembre. D’esta manera, un total de 64 operaris contribuiran al llarg de la temporada estival a la protecció del terreny forestal municipal. Un projecte format per tres fases, el mes de juliol va acollir a 4 capatassos i 17 peons, este mes d’agost treballen en la neteja 4 capatassos i 17 peons i el mes de setembre comptarà amb 4 capatassos i 18 peons.

Les principals tasques que desenrotllen consistixen en el manteniment de les franges de protecció, la neteja de les males herbes així com l’atenció de les espècies protegides i el condicionament dels barrancs per a evitar que les zones de la muntanya es vegen afectades per les flames. Les àrees de desenrotllament d’estos treballs comprenen des de la zona d’El Vedat de Torrent fins als principals barrancs de la capital de l’Horta Sud. La regidor de l’àrea, Inma Amat , ha declarat que “se tracta d’una iniciativa que ajuda a la creació d’ocupació local i promou una conscienciació per l’entorn paisatgístic del municipio”.

A més, des del consistori s’han intensificat des del principi d’estiu les labors de protecció i seguretat forestal amb la posada en marxa del sistema SIDEINFO, l’augment de guàrdies de Protecció Civil o el voluntariat ambiental, que un altre any més es du a terme.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + sis =