25n
Orgull
Orgull

Torrent continua amb el projecte de Reurbanització del Barri de l'Alter

Torrent continua amb el projecte de Reurbanització del Barri de l'Alter
18/06/2021 -

L’Ajuntament de Torrent continua amb el desenvolupament del pla de Reurbanització del Barri de l’Alter. Fins al moment, s’han acabat les obres dels carrers Abastidores, Alcalde Salvador i Mare de Déu dels Desamparats. El carrer Sant Bàrbara es troba a mitjan procés i s’han iniciat les obres al carrer Santísima Trinidad.

Aquesta iniciativa inclou altres actuacions en carrer Alaquàs, carrer de Déu del Pilar, carrer Sant Isidre i carrer Sant Llucia.

El canvi en el disseny de la secció dels vials, amb repavimentació de les voreres i calçades, millorant les zones per als vianants i la seua seguretat; la renovació de la xarxa de proveïment, eliminant la canonada de fibrociment existent i substituint-la per una nova xarxa de funció dúctil; la renovació de la xarxa d’aigües pluvials.

Aquesta iniciativa, provinent de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI) i cofinançada al 50% amb fons europeus FEDER, engloba les actuacions urbanístiques que el govern municipal ha iniciat amb la finalitat de revitalitzar el centre històric de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − deu =