25n
25N
25N

L'Ajuntament de Torrent constitueix el Centre de Coordinació Operativa Municipal

L’òrgan s’encarregarà de coordinar les actuacions per a les situacions tant de preemergència com d’emergència

L'Ajuntament de Torrent constitueix el Centre de Coordinació Operativa Municipal
17/03/2020 -

L’Ajuntament de Torrent, en el marc de les mesures i actuacions que està desenvolupant per la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19, i després de li declaració de l’estat d’alarma, ha constituït aquest matí el CECOPAL (Centre de Coordinació Operativa Municipal), que s’encarregarà de coordinar les actuacions que es duran a terme en l’àmbit municipal, tant en situació de preemergència com emergència.

Així, l’alcalde Jesús Ros, com a director d’aquest pla estratègic, s’ha reunit amb el comité assessor, compost per responsables municipals dels departaments involucrats en la gestió d’emergència. En aquest sentit, s’ha acordat que el CECOPAL es reunisca diàriament mentre es mantinga l’estat d’alarma actual, perquè tots els equips es mantinguen informats de les mesures que està adoptant el consistori.

Atenció Serveis Socials

A causa de l’estat d’alarma queda suspesa l’atenció presencial en els Centres de Serveis Socials. Per això, s’ha reforçat l’assistència dels següents números: Centre Verge de l’Olivar: 96 111 18 65; Centre Social Xenillet: 96 111 18 64; Centre Social La Marina: 96 111 18 64; i TDIC: 010. També poden posar-se en contacte de manera online a través de www.torrent.es.

Desinfecció en les instal·lacions esportives

Continuen a Torrent els treballs de desinfecció que van començar divendres passat a la ciutat i amb els quals s’estan netejant espais públics a l’aire lliure com a zones de jocs infantils, àrees recreatives o zones esportives i entorns d’edificis on es concentra un major nombre de persones com a centres de salut o educatius. Entre ells, hui s’ha iniciat un procediment de neteja i desinfecció del material dels pavellons esportius municipals de Torrent. Durant tres dies es netejaran amb un tractament específic contra àcars i insectes i, després del procés d’assecat, aquest divendres començarà la desinfecció de les instal·lacions contra el coronavirus.

Informació a través de xarxes socials

El consistori està duent a terme una campanya de conscienciació social sota el lema “Jo em quede a casa”. Per això, ha distribuït diferents cartells informatius per la ciutat, així com està transmetent informació d’interés en xarxes socials, com a consells davant les aglomeracions, com realitzar la compra en els supermercats o com actuar amb les nostres mascotes. D’aquesta manera, la ciutadania està informada i, al mateix temps, es tracta de posar fi a la difusió de falses notícies i faules sobre el coronavirus que estan circulant perillosament per Internet i les xarxes socials.
Així mateix, el consistori compta amb una altra eina de comunicació a través de l’aplicació de missatgeria de Whatsapp. Per a formar part dels grups de difusió s’ha de guardar en la llista de contactes del mòbil el número: 662 594 180 i enviar un Whatsapp amb el nom i cognoms, podent decidir si es vol rebre la informació en castellà o valencià.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − onze =