25n
25N
25N

Torrent celebra el VII Concurs de Piano Amparo Fandos amb 4.500€ en premis

El Conservatori acollirà el certamen els dies 8, 9 i 10 de maig

Brian Richardson

Torrent celebra el VII Concurs de Piano Amparo Fandos amb 4.500€ en premis
07/05/2019 -

L’Ajuntament de Torrent, amb la col·laboració del Conservatori Professional de Música de Torrent, organitza el VII Concurs de Piano Amparo Fandos; un certamen en el qual es donen cita pianistes nacionals i estrangers residents a Espanya amb edats compreses entre els 16 i els 28 anys. El concurs se celebrarà els dies 8, 9 i 10 de maig en el saló d’actes del Conservatori. Els premis ascendeixen a un total de 4.500 €, que seran repartits entre els tres guanyadors: primer premi, 2.500€; segon, 1.300€; i tercer, 700€.

La programació començarà aquest dimecres a les 17 h amb el sorteig públic de l’ordre de participació i el calendari de la prova eliminatòria i de la fase final del concurs. La segona jornada tindrà lloc el dijous des de les 10 h fins a les 14 h i des de les 16 h a les 20 h, sent el moment de realitzar les proves eliminatòries.

El moment culminant arribarà amb la fase final, el divendres des de les 10 h a les 14 h; un demà determinant atur els i les pianistes, que demostraran al jurat el seu gran talent.

I el punt final del festival el posarà la gala de clausura. A les 18 h es realitzarà un acte on les persones participants rebran els diplomes, però, sobretot, el primer premi realitzarà un breu concert delectant al públic assistent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =

museo prehistoria