caixa popular

Torrent comptarà amb més d'11.000 punts de llum intel·ligents

Els punts de llum amb la tecnologia de telegestió són una infraestructura base per a la implantació del Pla Director Torrent Smart City

Torrent comptarà amb més d'11.000 punts de llum intel·ligents
12/09/2017 -

En les pròximes setmanes Torrent iniciarà el procés de reposició de lluminàries a un ritme mitjà de 450 per setmana. D’esta manera en 22 setmanes des de l’inici de la reposició hauran finalitzat estos treballs que permetran un estalvi estimat respecte al rebut actual d’uns 2.000 euros al dia i la reducció del 65% del consum global. Esta millora suposa una tornada de la inversió a curt termini, el cost de la instal·lació es finança directament a partir de l’estalvi addicional generat (14,67%).

A més, les més d’11.000 fanals de la ciutat comptaran amb la tecnologia de telegestió, infraestructura base per a la implantació del Pla Director Torrent Smart City sent una de les primeres ciutats a tenir completament implantada esta tecnologia. “Cada punt de llum ens donarà informació a temps real sobre qualsevol incidència, açò ens permetrà ser més eficients tant en l’estalvi com en la qualitat del servei, ja que en el moment en què un d’eixos punts falle, ja estarem al corrent de l’avaria per a solucionar-la al més prompte possible”, indica Andrés Campos, regidor de Gestió de Recursos i Modernització. Açò es tradueix en la regulació independent de la potència i de l’encés i apagat segons les necessitats reals de cada punt de llum, millora de la vida útil de les lluminàries i reducció de costos en tasques de manteniment, mitjançant la gestió d’alarmes en temps real per a la substitució d’equipament avariat.

A tot açò se sumisca la possibilitat que oferiran els nous punts de llum de ser un punt de connexió per a aplicacions com Wifi, sistemes de mesurament de la qualitat de l’aire o càmeres amb sensors que permeten adaptar de forma automàtica la il·luminació pública a les condicions meteorològiques o de tràfic.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + 10 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris