caixa popular

Torrent compleix amb els veïns i veïnes del Pantà que ja disposen d'aigua potable

Aigües de l’Horta acaba l’obra abans de concloure els terminis previstos per a la seua execució

Torrent compleix amb els veïns i veïnes del Pantà que ja disposen d'aigua potable
30/08/2017 -

Des de dilluns passat 21 d’agost, tots els habitatges de la urbanització El Pantà de Torrent disposen d’aigua potable, després que l’empresa municipal Aigües de l’Horta realitzara l’última de connexions prevista en la urbanització amb la xarxa d’aigua municipal del polígon industrial, Mes del Jutge.

L’obra s’ha realitzat en un temps rècord, ja que es va iniciar el 28 de juliol d’enguany i s’estimava un termini d’execució d’un mes, en cas d’absència d’imprevists.

Malgrat l’ajustat del termini d’execució, s’han modificat a l’alça les previsions inicials contemplades en el projecte d’obra. La longitud de canonada de fosa dúctil de la connexió s’ha incrementat en 115 m., fins que s’han trobat canonades de suficient secció en els brancs de distribució per a poder garantir en tots els punts un servei adequat en condicions de cabal i pressió.

Per eixe motiu, s’ha perllongat l’entroncament fins al carrer Badajoz i s’ha realitzat el desviament d’un tram que discorria per una parcel·la privada de l’anterior subministrador d’aigua del Pantà, l’existència del qual es desconeixia. En estos moments s’està rematant l’obra en la recomposició de paviments de voreres i vials.

Malgrat que esta circumstància els veïns han disposat d’aigua potable abans dels terminis previstos.

Aigües de l’Horta ja ha comunicat esta circumstància a Sanitat perquè incloguen la zona del Pantà dins de la zona de proveïment de Torrent i qualifiquen l’aigua de la urbanització com a “Aigua apta per al consum humà”.

Amb esta actuació l’Ajuntament compleix el seu compromís d’assumir el primer pas per a respondre a la reivindicació veïnal que sol·licitava la municipalització d’este servei, i que conclourà quan s’execute la nova xarxa de distribució d’aigua, esta vegada sí a càrrec dels veïns.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =

viva gym canovas
exposicion caps tallats