25n
25N
25N

Torrent combat la plaga de la procesionaria

Torrent combat la plaga de la procesionaria
31/10/2019 -

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Nous Espais, continua amb les actuacions de control de plagues de la processionària per a previndre la seua aparició en pins de jardins, col·legis i altres instal·lacions públiques. D’igual manera, es tractaran 52 parcel·les privades, els propietaris de les quals han sol·licitat el servei.

La millor manera d’evitar l’aparició de les bosses i posteriorment de les erugues, que són perilloses per a la salut de les persones i els animals, consisteix en la realització de tractaments preventius, quedant els pins protegits i així evitar l’aparició de les bosses de niu. Per això, el tractament mitjançant endoteràpia que es proposa és efectiu entre els mesos de setembre fins a mitjan gener.

“Es tracta d’un procés molt efectiu i que es completa amb un seguiment per part dels tècnics per a comprovar la seua efectivitat i, al mateix temps, fer treballs de retirada si existira algun niu”, ha explicat el regidor de Medi Ambient, Francisco José Arnau

Els resultats obtinguts han sigut molt positius, ja que s’han tractat més de 1.500 pins en la passada campanya i s’ha reduït considerablement les incidències per processionària rebudes en els serveis municipals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 12 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent