25n
25N
25N

Torrent clareja amb el cant de l'Aurora i il·lumina el Nadal

El dissabte i diumenge, Parc Central acull la jornada esportiva “Taronja Splash” que lluita contra el VIH

Torrent clareja amb el cant de l'Aurora i il·lumina el Nadal
07/12/2017 -

Aquest cap de setmana la ciutat de Torrent té una agenda repleta d’activitats culturals, esportives, solidàries i festives. Demà divendres, se celebra la festivitat de la Immaculada Concepción des de primeres hores del matí. Als 7.00h, la ciutat clarejarà amb el tradicional Rosari de l’Aurora, una de les tradicions més singulars i representatives de la cultura torrentina. La porta de l’ajuntament serà l’última parada de tots aquells veïns que es congregaran per a cantar les cobles.

A les 11.00h les clavariesses de la Inmaculada es reuniran en la parròquia de l’Asunción per a celebrar una missa en el seu honor i a la qual prosseguirà una processó.

A les 19.30h, Torrent inaugura el Nadal amb l’encés del Betlem i el Castell en la Casa de la Cultura; i, a les 20.00h es realitzarà el tradicional encés de les llums de Nadal del Ficus.

Solidaritat

El Camp de Futbol Sant Gregori acull el divendres a les 10.30h un acte benèfic a favor del xiquet torrentí Brayan, organitzat per la Falla Zaragoza – Parc Central.

Dissabte, 9 de desembre

El dissabte i diumenge al matí Parc Central acull les Jornades d’Esport Lliure de Discriminació “Taronja Splash”, organitzada per Samarucs i el Club Esportiu Alquímia. Una jornada esportiva, on els assistents nadaran en contra del VIH.

A la vesprada, a les 18.30h se celebrarà en el saló d’actes del consistori el XII Festival de Nadales “Silvia Hidalgo” organitzada pel Centre Cultural Rociero Andalús de Torrent.

A les 19.00h, en el saló d’actes de la Caixa Rural s’inaugura l’exposició “75 anys d’història: germandat Jesús Nazareno i Davallament de la Creu”.

Per a aquells que vulguen gaudir d’una nit de teatre, l’Auditori de Torrent acull a la 20h l’obra Cervantina representat per Ron Lalá.

Diumenge, 10 de desembre

El diumenge al matí, a les 12.30h, se celebrarà en la parròquia de Sta. Mª Muntanya Vedat una missa en honor a la Verge de Loreto.

L’activitat cultural que clausura aquest cap de setmana és la representació teatral “L’últim viatge de Cary Grant” per Paco Trenzano, Manuel Valls, Alejandra Mandil en l’Auditori de Torrent.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 9 =

bombers
CCCC
Valencia activa