25n
25N
25N

Els Moros i Cristians de Torrent celebren el Mig Any

La Torre acull el traspàs de càrrecs de capitans i alferes i les filaes i comparses fan la seua ‘Entradeta’

Els Moros i Cristians de Torrent celebren el Mig Any
28/01/2019 -

Els Moros i Cristians de Torrent han celebrat este cap de setmana la festa del Mig Any, per a recordar que d’ací a sis mesos, Torrent tornarà a vibrar i a omplir-se de música, color i soroll de les desfilades. La jornada festiva començà a primera hora del matí amb un esmorzar en l’Àgora del Parc Central, com a punt previ a l’Entradeta.

Al migdia, els festers de les 24 filaes i comparses desfilaren des del Convent fins a la Torre on, per primera vegada, el recorregut rodejà el monument abans del traspàs i del nomenament de càrrecs. Així, les alfereses mora i cristiana, Rebeca González, de Omeyes, i Sonia Guzmán, de Na Violant, i la capitana mora i el capità cristià, Encarna Puig, de Muladins, i Vicente Francés, d’Hospitalaris, respectivament, estrenaren càrrecs. L’alcalde Jesús Ros, en companyia del regidor de Festes, José Antonio Castillejo, assistí amb la corporació municipal als actes que tingueren lloc al llarg del matí.

Després del dinar de germanor, de nou, en l’Àgora del Parc Central, es lliuraren els premis del concurs de fotografia de moros i cristians d’Instagram. Juanmi Esteve, Raul Puig i Salvador Palop s’emportaren el tercer, el segon i el primer premi, respectivament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − nou =