25n
25N
25N

Torrent celebra la seua primera Canicross, amb les mascotes com a protagonistes

Torrent celebra la seua primera Canicross, amb les mascotes com a protagonistes
13/05/2019 -

La ciutat de Torrent ha viscut un intens cap de setmana replet d’activitats esportives. Les mascotes han sigut les principals protagonistes en la celebració de la primera Canicross. L’Ajuntament de Torrent, a través de la delegació de Benestar Animal i en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal, ha creat aquesta modalitat de carrera de 3 quilòmetres en la qual els corredors van realitzar el recorregut al costat de les seues mascotes.

La nova cita va tindre lloc als voltants de l’àrea recreativa canina del carrer Albaida. La prova, en la qual van participar prop d’un centenar de corredors, a més de la regidora de Benestar Animal, Nadia Marín, que va córrer amb la seua mascota, va servir per a recaptar fons per als animals sense llar, a través de les associacions protectores Sos Peludetes, ADAT, Petjades Trobades i Una mà per a una pota. En acabar la carrera, Marín va destacar la participació i el vessant solidari d’aquesta primera edició d’una prova esportiva que permet a més “divertir-se amb les mascotes i practicar esport”. Com en les proves esportives tradicionals, els participants també van rebre la seua borsa del corredor, en aquest cas, per als participants de quatre potes, amb aliments, així com botelles per a ruixar les miccions i bosses per a recollir la femta, que formen part de la campanya municipal de conscienciació.

El trinquet estrena instal·lacions

El Club de Pilota Trinquet de Torrent va celebrar divendres passat una festa per a celebrar la renovació de les seues instal·lacions. Jugadors, tècnics, al costat de personalitats com l’expilotari Juan Antonio Zamora Moreno, “Natalio”, van participar en la reunió festiva, a la qual van acudir l’alcalde Jesús Ros i la regidora d’Esports, Nadia Marín.

Després de l’adquisició de les instal·lacions per part del consistori, s’ha pogut intervindre en les instal·lacions mateixes 19.000 € provinents de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. La primera de les actuacions ha consistit a millorar les parets de la pista, atés que estaven deteriorades pels efectes atmosfèrics i pel propi colpege de les pilotes. S’ha intervingut on es creia oportú i s’ha pintat de nou. També ha millorat la visibilitat i la seguretat dels espectadors amb la instal·lació d’una làmina de cristall.

Altres cites esportives

D’altra banda, com cada any ARTIC va organitzar la carrera popular Contra la Droga memorial Benito Pozo. La cita esportiva, amb la participació d’esportistes de totes les edats es va desenvolupar amb el lema “si eres persona i tens boca, no li digues sí a les drogues”. El regidor d’Atenció a les persones, Francesc Carbonell, al costat del de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, van participar en el lliurament de trofeus.

Més de 200 ciclistes van prendre part el dissabte en la quarta edició de la Rompecadenas, que organitza el club ciclista La Rompecadenas de Torrent, una prova de 155 quilòmetres amb un desnivell de 2.500 metres, amb eixida i arribada en el polígon industrial Mes del Jutge, i que va passar per localitats com Iàtova, Bunyol, Dosaigües o Godelleta.

La piscina de Parc Central va acollir aquest cap de setmana per primera vegada el Campionat Absolut de Natació Sincronitzada, organitzat pel club Alquímia. Al llarg del cap de setmana van tindre lloc les diferents proves, en la majoria de les quals el club local va accedir al podi. Van aconseguir un cinqué lloc, quatre bronzes, dues plates i un or, aquest últim en la prova de tècnica en equip. La regidora d’Esports, Nadia Marín, va participar en el lliurament de medalles i va felicitar el club Alquímia tant per l’organització com pels èxits obtinguts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 7 =