25n
25N
25N

Torrent celebra la tradicional festa de la Verge del Rosari

Torrent celebra la tradicional festa de la Verge del Rosari
06/05/2019 -

La ciutat de Torrent ha viscut un cap de setmana carregat d’activitats tradicionals i culturals entra les que ha destacat les festivitats per a commemorar a la Verge del Rosari.

El dissabte al matí la solidaritat va ser la protagonista amb una festa organitzada pels propis clavaris per a recaptar aliments i donar-los al Punt d’Aliments municipal. A la nit es van celebrar les tradicionals enramaes, en les quals els joves deixen pètals de rosa a les portes de les cases de les seues mares, núvies o amigues, al mateix temps que els canten serenates.

El diumenge al matí va tindre lloc la missa major a l’església de l’Asunción, que va congregar als clavaris de la Verge del Rosari, a l’alcalde Jesús Ros, el regidor de Festes, José Antonio Castillejo representants de la corporació municipal i veïns i veïnes del municipi. A la vesprada, el toc de campanes de l’Asunción va anunciar l’inici de la processó, que va recórrer els carrers engalanats de flors de Torrent, culminant amb el cant dels gojos a la Verge.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 8 =

museo prehistoria