25n
25N
25N

Torrent celebra el Corpus Christi i recupera el tradicional tapís floral del carrer Major

La piscina del Vedat obri les seues portes amb millores en les instal•lacions

Torrent celebra el Corpus Christi i recupera el tradicional tapís floral del carrer Major
16/06/2017 -

Els pròxims dies vénen carregats de diferents activitats lúdiques, religioses, esportives i culturals que ompliran la major part del temps lliure dels ciutadans de Torrent.

En una setmana en què s’anuncia la primera onada de calor de l’estiu, la piscina del Vedat obri les portes dissabte a les 10.00 h perquè les famílies torrentines puguen refrescar-se en un entorn envejable del nostre patrimoni natural. Amb motiu de l’apertura i amb la finalitat d’oferir el millor servei possible, s’ha millorat la senyalització, les zones d’estacionament i l’entorn de la piscina. S’ha fet una neteja tant dels jardins, la zona de pins i menjadors com de les pintades en les parets exteriors. A més, s’ha canviat la totalitat de les papereres del recinte y s’ha reposat  trams de ràfia en tanca exterior, entre altres millores.

El mateix dia, l’Associació de Veïns del Vedat celebra un any més la seua gala literària, que tindrà lloc dissabte a les 18.30 h en la sala d’actes de l’Ajuntament.

El matí del dissabte és també el torn dels més menuts, ja que la sala d’actes de l’Ajuntament acull a les 11.00 h la cloenda de la 10a Mostra de Teatre Escolar organitzada per Cucurucú Teatre amb la col·laboració de l’Ajuntament, que va obrir el teló el passat 10 de maig. L’edició tanca amb la satisfacció del treball ben fet i d’haver fomentat el teatre entre els més jóvens d’una manera lúdica i entretinguda.

Les activitats de dissabte acaben amb el sopar organitzat per la Federació de Moros i Cristians al peu de la Torre, on es farà entrega dels premis del concursos de cartell i portada del llibre de festes.

 

Mercat de les Flors

El Mercat de les Flors, que estava previst que es celebrara fa unes setmanes però que s’ajornà per les fortes pluges, tindrà lloc este diumenge a l’Hort de Trénor de 10.00 h a 14.30 h. Esta joia botànica s’omplirà de milers de floristes i jardiners locals que oferiran les seues millors flors i plantes perquè decoren els jardins i les balconades de molts veïns de la ciutat.

A les 11.30 h, l’associació andalusa de la ciutat celebrarà la romeria a la Mare de Déu del Rocio.

Si per alguna cosa destaca esta cap de setmana és per la celebració de la tradicional festa del Corpus Christi. Esta celebració començarà dissabte a les 21.30 h a la plaça de l’Església, on la Unió Musical de Torrent oferirà un concert de banda amb motiu d’esta festivitat. Diumenge a les 6.30 h del matí començarà el muntatge del tapís floral que engalanarà de nou el carrer Major, tradició que es recupera després de la seua desaparició fa uns anys. Esta aposta per la recuperació de la cultura i la tradició de la nostra ciutat ha sigut possible gràcies al treball de la Delegació de Cultura de l’Ajuntament amb la col·laboració permanent amb l’entitat financera local, Caixa Rural Torrent, que potencia des del seu fons social nombroses activitats d’esta índole.

El tapís floral estarà preparat per a la dansada i la posterior processó del Corpus, que començarà a les 18.00 h des de la plaça de l’Església.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =

bombers
bombers
Valencia activa