25n
25N
25N

Torrent celebra el Dia de la Discapacitat i la Dependència amb to musical

L’Edifici Metro s’il·luminarà aquesta vesprada de taronja per a conscienciar a la societat sobre els drets i necessitats de les persones discapacitades

Torrent celebra el Dia de la Discapacitat i la Dependència amb to musical
03/12/2019 -

Commemorant el Dia Internacional de la Discapacitat i la Dependència, 3 de desembre, l’Ajuntament de Torrent, a través de la Comissió del Pla de Discapacitat, ha preparat un programa d’activitats dirigides a tots els públics que es van iniciar el 27 de novembre i que s’estendrà fins al 15 de desembre. Per això, aquest matí, als voltants de l’Edifici Metro s’han concentrat col·legis i associacions per a llegir un manifest cap a la inclusió de la discapacitat.

Acompanyats del grup Kultrum Batukada, el públic ha gaudit d’un gran ambient, on, a més, els xics i xiques d’Espurna han oferit un creatiu i espectacular ball inclusiu. Per part seua, ADISTO ha preparat uns cartells amb missatges sobre inclusió i posant veu a les seues necessitats, pensaments i idees.

La marxa ha comptat amb la participació de l’alcalde Jesús Ros, el regidor de Benestar Social, José Antonio Castillejo, i representants la corporació municipal, que han estat acompanyant als següents centres, col·legis i associacions de Torrent: Asidit, AFEM, ADISTO, Centre Ocupacional Tomás de Osma III, Centre Ocupacional Habilitara ABD, Centre Ocupacional i Habitatge Tutelat de la fundació Espurna, Centre de Menors Torrent II (Diagrama), col·legi d’educació especial La Unió, col·legi d’educació especial Torrepinos, col·legi d’educació especial Squema i el col·legi d’educació especial L’Encarnació.

Aquesta vesprada, es completarà la celebració amb la il·luminació de l’Edifici Metro de taronja, “conscienciant a tots els torrentins i torrentines sobre les necessitats que tenen les persones discapacitades i dependents i, al mateix temps, reivindicar els seus drets”, ha explicat el regidor de Benestar Social.

Igualment, de la mà del Centre Ocupacional ABD Torrent, la Casa de la Dóna acull l’exposició fotogràfica “Sense filtres. Una mirada transparent”, que pot visitar-se fins al 15 de desembre. Aquesta associació ofereix atenció professional i individualitzada a persones amb diversitat funcional per a afavorir la seua integració social i la seua adaptació a l’entorn.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =

art en blanc