25n
25N
25N

Torrent celebra un any més la seua Carrera Solidària de Color

Aquest dissabte 18 de maig se celebrarà al matí la XXXV Festa Escolar, organitzada per Caixa Rural i el Club d’Atletisme de Torrent

Torrent celebra un any més la seua Carrera Solidària de Color
15/05/2019 -

Dissabte que ve 18 de maig de 2019 és la data triada perquè Torrent aculla la 35a edició de la carrera més divertida i solidària. Milers d’escolars, més de 1.600 xiquets i xiquetes entre 6 i 13 anys participen en cada edició, començant i acabant en l‘Avinguda Olímpica, al costat del Domino’s Pizza.

En anteriors ocasions, aquesta carrera solidària s’ha celebrat en el Vedat, però donat la gran influència, era necessari buscar un lloc més ampli. A més, així es pretén que hi haja més activitats en la zona del Parc Central.

Des que es va incorporar el color en la carrera en 2017, alguna cosa que agrada molt entre els participants, s’ha hagut de traslladar també per a facilitar les tasques de la neteja. No obstant això, és un gran atractiu per als més xicotets, i la participació no deixa de créixer.

Les inscripcions per endavant van acabar el 14 de maig, però per als més ressagats, encara s’obriran una vegada més el mateix matí de la carrera, en un lloc al costat de l’eixida a les 9.30. Els xiquets i xiquetes participants, a més de dividir-se en femení i masculí, es dividiran per edats (pre-benjamí, benjamí, aleví i infantil), fent un recorregut més curt els més xicotets, i més llarg el majores.

recollida d’aliments

Totes les persones que desitgen participar col·laborant, és molt senzill. Cada participant pot portar un quilo d’aliment no perible, com a arròs, llet, pasta, oli, etc. i depositar-ho al costat de la meta en el punt preparat amb aquesta fi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =

museo prehistoria