25n
Orgull
Orgull

Torrent llança una campanya per potenciar en estiu les compres en el comerç local

Torrent llança una campanya per potenciar en estiu les compres en el comerç local
26/08/2021 -

L’Ajuntament de Torrent, a través d’IDEA’T, empresa municipal de Torrent, està duent a terme durant aquest estiu la campanya “Comerç de proximitat, aliments de qualitat”, amb la qual pretén conscienciar a la població dels avantatges que té comprar en els establiments de Torrent, comerços que ofereixen als seus clients productes frescos, de temporada i elaborats de manera artesanal, i motivar-los perquè consumisquen productes de proximitat.

Des de l’inici de la campanya, els més de 40 comerços participants, entre els quals es troben carnisseries, fleques, verduleries, salaons i molts altres, han repartit entre els seus clients multitud de regals: més de 400 de targetes regale carregades amb 25 € cadascuna per a consumir en els comerços participants en la campanya. A més, els clients han rebut milers de bosses de compra, bosses isotèrmiques i pilotes de platja.

“Comerç de proximitat, aliments de qualitat” tindrà continuïtat també a la tardor; les persones al capdavant dels establiments participants seran els protagonistes d’una campanya publicitària que es veurà per tota la ciutat en diferents suports escrits i digitals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + catorze =