Torrent posa en marxa la tercera fase del projecte de millora del carrer Mare de Déu de l’Olivar

La iniciativa contempla una nova xarxa de sanejament pluvial, la renovació de la xarxa d’aigua potable i la construcció de voreres més amples

Torrent posa en marxa la tercera fase del projecte de millora del carrer Mare de Déu de l’Olivar
25/09/2018 -

Durant la setmana passada, el projecte de reurbanització del carrer Mare de Déu de l’Olivar ha donat un nou pas iniciant la tercera fase de les obres, amb la demolició de la calçada del tram comprés entre carrer Massanassa i Fra Luis Amigó. Amb un pressupost de 344.926,96 euros i finançat amb fons de la Diputació de València, aquestes obres, emmarcades en el Pla de Millores 2018-2019, contemplen, a més de la repavimentació de les voreres i la calçada, la renovació de la xarxa d’aigua i la construcció d’una nova xarxa de sanejament pluvial, que millorarà l’evacuació de l’aigua davant pluges.

“Amb la remodelació de les voreres s’aconseguirà una major accessibilitat i seguretat als transeünts i les persones de mobilitat reduïda”, explica la regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat.

Les obres del carrer Mare de Déu de l’Olivar també consten de l’execució d’una nova xarxa de conducció d’aigües pluvials amb un diàmetre de mig metre, pel fet que aquesta via es veu greument afectada davant situacions de pluja. Per a evitar aquesta problemàtica, s’instal·laran diversos embornals, estratègicament situats en els encreuaments dels carrers i en aquells punts que prevegen embolsamento o que siguen òptims per a la recollida d’aigua. D’igual manera s’està realitzant la renovació de la xarxa d’aigua potable al llarg de tot el carrer, amb les corresponents escomeses de domiciliàries.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − tres =

sagunt a escena 2019
turismo salou