caixa popular

Torrent aposta per la formació per a la inserció laboral

En aquest programa tindran prioritat les persones sense formació d’entre 16 i 30 anys

Torrent aposta per la formació per a la inserció laboral
27/07/2017 -

Torrent s’ha proposat fomentar la formació entre els veïns del municipi, amb l’objectiu de facilitar l’accés a joves a diferents llocs de treball. Per això, des de l’Ajuntament de Torrent han impulsat el programa Iniciactiva, que comptarà amb sis itineraris formatius que s’ajusten a les necessitats del mercat laboral.

En aquest sentit, l’alcalde de Torrent, Jesús Ros, juntament amb Andrés José Campos, Regidor de l’àrea de Gestió de Recursos i Modernització, han presentat aquest programa d’ocupació, en el qual tindran prioritat aquelles persones, d’entre 16 i 30 anys, sense formació i que, a més, comptarà amb una beca transporte de 100 euros al mes que, segons ha assegurat Andrés José Campos, ‘estem intentant incrementar aquesta quantitat’.

Els programes formatius als quals podran accedir els veïns d’aquesta localitat valenciana seran logística, serveis en l’hostaleria, cuina, neteja d’edificis i locals, neteja viària i confecció i publicació de pàgines web. Uns itineraris formatius que tindran una durada de 8 mesos, aproximadament, i amb el qual accediran a un Certificat de Professionalitat.

Així mateix, el Regidor de Gestió de Recursos i Modernització de l’Ajuntament de Torrent ha expressat la seua satisfacció per aquest projecte, ja que, tal com ha explicat, ‘aquest programa compta amb el suport i una bona valoració per part de la Comissió Europea. Tant és així que ens han concedit el mateix crèdit que a Madrid en projectes d’ocupació juvenil. En total, comptem amb 440.000 euros del Fons Europeu. El significat d’això és que existeix una bona sensació de com es treballa a Torrent’.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − sis =

viva gym canovas
exposicion caps tallats