25n
25N
25N

Torrent aprova subvencions per a millorar l'accessibilitat i la qualitat dels habitatges

Les subvencions ja es poden sol·licitar i aniran dirigides a la rehabilitació de façanes o a la millora de la instal·lació de l’ascensor

Torrent aprova subvencions per a millorar l'accessibilitat i la qualitat dels habitatges
28/10/2020 -

El govern municipal de Torrent ha presentat, aquest matí, una sèrie de subvencions que aniran dirigides a millorar l’accessibilitat dels edificis i l’impacte visual dels barris de la ciutat, però també a reactivar l’economia de Torrent. D’aquesta manera, s’han aprovat tres subvencions, que la ciutadania ja pot sol·licitar, i que arranquen amb una partida global de 120.000 euros, que s’anirà implementant al llarg de 2021.

En primer lloc, les comunitats de veïns podran sol·licitar una ajuda de fins a 2.600 euros per a millorar l’accessibilitat de les finques. Així mateix, s’han aprovat altres subvencions per a millorar la instal·lació de l’ascensor, amb un màxim de 8.000 euros, així com una ajuda per a la rehabilitació de la façana de fins a 4.000 euros. Per a aconseguir aquests imports màxims, el cost de l’actuació haurà de doblegar l’ajuda, és a dir, que per a rebre els 4.000 euros per a la rehabilitació de la façana, el cost de l’actuació haurà de superar els 8.000 euros, i així amb la resta de subvencions.

Com ha aclarit l’alcalde de Torrent, Jesús Ros, “aquestes subvencions no tenen un termini màxim per a sol·licitar-les. D’aquesta manera, estaran a la disposició de la ciutadania al llarg de tot l’any”.

Torrent continua amb el control del compliment de les mesures sanitàries

L’alcalde de Torrent ha informat, a més, que des del diumenge s’han alçat 29 actes de denúncia per incompliment del toc de queda – 18 actes han sigut alçades per la Policia Local i 11 per la Policia Nacional –. Així mateix, ha explicat que “comptem amb la col·laboració ciutadana per a detectar infraccions. De fet, aquest cap de setmana, també es va localitzar la celebració de dues festes en domicilis més tard de les 00.00 hores”.

Ros ha volgut deixar clar que, majoritàriament, “la ciutadania de Torrent està complint amb les mesures de seguretat i higièniques, així com amb les noves restriccions”. No obstant això, ha dit, “continuem controlant que es complisquen, ja que, la setmana passada, la policia encara va denunciar a 32 persones per no portar la mascareta”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 10 =