25n
25N
25N

Torrent aprova un pla extraordinari per a millorar les instal·lacions esportives

Torrent aprova un pla extraordinari per a millorar les instal·lacions esportives
10/10/2019 -

L’Ajuntament de Torrent va aprovar aquest dilluns en ple extraordinari les noves propostes de millora del programa d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS), pertanyent al superàvit amb el qual el consistori va tancar l’exercici de 2018. Emmarcat en el programa “Estalviar per a invertir”, es realitzaran una bateria d’actuacions en les instal·lacions esportives de la ciutat, “donant resposta a les necessitats dels usuraris i usuàries i dotant als nostres espais esportius d’unes excel·lents condicions”, ha assenyalat la regidora d’Esports, Susi Ferrer.

En aquest sentit, el pavelló el Vedat comptarà amb unes noves portes motoritzades en l’accés d’entrada, aire condicionat a la sala, un nou so i megafonia, a més d’ampliar el material mitjançant l’adquisició de 20 pilotes de bàsquet i aconseguir també una major seguretat amb cambres i gravador.

Per part seua, el pavelló Anabel Medina disposarà d’una megafonia portàtil i s’obtindran corrons de manteniment per a la pista de terra batuda i pinxos. Quant al complex esportiu de la Cotxera, els usuaris i usuàries disposaran de 15 noves bicicletes estàtiques, dues cintes caminadores i material per a realitzar múltiples activitats en la piscina.

Una altra instal·lació que es veurà beneficiada amb les IFS és el camp de futbol Sant Gregori, en el qual se substituiran les portes dels vestuaris i es canviaran els bancs d’aquests.

Finalment la piscina Parc Vedat, que el pròxim estiu estrenarà la temporada de bany amb noves taules i cadires, dos equips de dosatge de clor i ph, ascensors de diversitat funcional, un poal pirata per als xiquets i xiquetes. També es canviarà l’arena de tres filtres i quart tècnic.

Aquestes actuacions de millora se sumen a les ja realitzades en els últims mesos en els complexos esportius com són la reparació de les cobertes, els envans interiors i els treballs de pintura en el pavelló El Vedat; la reforma en el got de la piscina i en els banys de la Cotxera; o la reparació d’instal·lacions d’aixeteria i la col·locació de xarxes de protecció per a evitar l’eixida de pilotes a l’exterior en el camp de futbol Sant Gregori.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + 3 =