caixa popular

Torrent aprova l'adhesió a la nova Autoritat de Transport Metropolità de València

Torrent aprova l'adhesió a la nova Autoritat de Transport Metropolità de València
25/07/2017 -

El ple de l’Ajuntament de Torrent ha aprovat per unanimitat, l’adhesió a la nova Autoritat de Transport Metropolità de València que pretén contribuir a gestionar i coordinar de forma integrada les competències en matèria de transport i mobilitat que té atribuïdes la Generalitat Valenciana i els Ajuntaments de l’Àrea metropolitana.

 

Les funcions

Entre les principals funcions que arreplega el reglament de l’Autoritat del Transport Metropolità de València cal destacar una gestió del sistema més eficient, la seguretat que el dret a la mobilitat dels ciutadans es desenvolupe en les correctes condicions d’accessibilitat, de seguretat, mediambientals i de qualitat augmentant així les seues opcions d’accés als serveis i equipaments, als centres de treball, formació i oci.

Així mateix, la planificació de les infraestructures per al transport de viatgers; la planificació de xarxes i serveis públics de transport de viatgers i la subscripció dels contractes de servei públic de transport; el disseny i aprovació del règim tarifari.

 

El Transport Públic a Torrent al servei de les persones

En amb prou faenes dos anys, Torrent ha fet una aposta ferma pel transport públic i la seua rendibilitat social, millorant la mobilitat de les persones d’una manera més sostenible i invertint decididament en el seu ús i utilitat pública.

A través de la reordenació dels itineraris de les línies de TorrentBus s’ha aconseguit millorar l’accessibilitat i els desplaçaments en la nostra ciutat.

Al mateix temps s’ha complit amb el compromís de recuperar la gratuïtat d’este servei per a persones majors, estudiants, col·lectius amb baixos recursos econòmics i, persones amb diversitat funcional.

Estes mesures han suposat un augment de més de 75.000 usuaris amb respectes als últims anys i s’ha incrementat també, l’expedició de targetes de transport públic de viatgers en la nostra ciutat.

Amb l’adhesió de Torrent a la nova autoritat de Transport metropolità de València es reconeix també la importància que la lliure mobilitat de les persones té per al creixement econòmic i el benestar social dels ciutadans.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − set =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris