25n
25N
25N

Torrent aposta pels regals no sexistes

Des de la delegació d’Igualtat del consistori s’ha engegat la campanya “siga el joguet que siga, no regales ni sexisme ni violència”.

Torrent aposta pels regals no sexistes
20/12/2017 -

Durant el dia d’ahir, les associacions i col·lectius de la ciutat van celebrar l’entrada al Nadal amb diferents activitats.

Aquest nadal, des de la delegació d’Igualtat del consistori s’ha engegat la campanya “siga el joguet que siga, no regales ni sexisme ni violència”. Per segon any consecutiu, es promou la compra de joguets lliures d’estereotips de gènere amb l’objectiu d’educar en igualtat als més xicotets. La xarrada de l’associació Dones de Torrent que es va celebrar ahir en la seua seu va versar sobre aquesta temàtica. A aquest acte va acudir la regidora de Polítiques d’Igualtat de la Dona, Encarna Lerma Besó.

El centre de majors de Sant Enrique va gaudir d’una vesprada plena de màgia i nadales a càrrec de joves voluntaris del CIJ. Des de la delegació de Benestar Social s’ha dissenyat aquesta programació amb activitats intergeneracionals perquè tan majors com a joves puguen gaudir d’activitats junts. L’acte va ser presentat pel regidor de Benestar Social, Francesc Carbonell, que va acudir acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo. Aquest programa,”Veuen a gaudir d’un Nadal en gran companyia”, ha continuat aquest matí amb una eixida cultural als pessebres i mercats ambulants nadalencs de València i seguirà demà a la vesprada amb una Festa Nadalenca i un concurs de rebosteria en el centre de Bellido.

Per la seua banda, l’associació de dones Tyrius va celebrar el tradicional berenar nadalenc, reunint en un ambient lúdic-festiu a totes aquelles que porten molts anys treballant de forma voluntària en aquest col·lectiu.

En aquesta setmana, la música també ha estat present en les activitats culturals de la ciutat. La rondalla Camí La Noria i el seu cor, que els seus 22 integrants pertanyen a l’associació de veïns del barri, van actuar el dilluns en el centre de majors Bellido, activitat emmarcada en la programació de Nadal dels majors. El regidor de Benestar Social que va acudir a l’acte, va presentar als assistents a José Moreno, director del centre, que va ser triat recentment en les eleccions. Per a finalitzar, un dels components de la rondalla va recitar un vers propi sobre el respecte i la cura dels pares quan es fan majors.

L’Auditori de Torrent, també va celebrar una vesprada musical el dilluns, amb el concert de Nadal de Cors del Conservatori a benefici de Casa Caridad, en el qual es van cantar i van interpretar nadales tradicionals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 13 =

25n horta sud