caixa popular

Torrent anuncia descomptes en les activitats de la FDM per als majors de 60 anys

El consistorio y la FDM materializan así una de las propuestas municipales del pasado pleno de los mayores celebrado esta misma semana

Torrent anuncia descomptes en les activitats de la FDM per als majors de 60 anys
10/10/2017 -

Els majors de 60 anys tindran descomptes en les activitats proposades en la Fundació Esportiva Municipal (FDM). Es tracta d’una de les propostes llançades, este dimarts, en el ple dels Majors que va tenir lloc per celebrar el Dia del Major. Fins ara només gaudien de preus reduïts les persones jubilades, pensionistes o amb diversitat funcional. No obstant això, amb esta nova mesura, l’edat es redueix fins als 60 anys, tenint com a únic requisit pertànyer a un dels quatre centres de majors de la ciutat: Centre de Majors Verge de l’Olivar, Centre de Majors Bellido, Centre de Majors Sant Enrique i CEAM.

D’igual manera, els descomptes que només eren en la piscina, ara s’amplien i seran per a tot l’ús d’instal·lacions i activitats proposades i organitzades per la FDM. Es tracta de rebaixes substancials en els preus habituals passant, per exemple, en la passada de la piscina d’un usuari dels 3,80 € (4,50 € dissabte, diumenge i festius) als 0,60 cèntims qualsevol dia.

Des de l’àrea d’Esports en col·laboració amb l’àrea de Benestar Social, s’ha decidit dur a terme esta iniciativa. El regidor Francesc Carbonel ha assenyalat que es tracta d’una reivindicació per part dels nostres majors que “ho han sol·licitat com una de les seues propostes municipals en el ple del major, i ho hem considerat una gran idea, a causa que les persones d’entre 60 i 65 anys també requereixen del descompte posat que molts i moltes ja pertanyen a centres de majors”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × quatre =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC