25n
25N
25N

Torrent adequa les instal·lacions de climatització als col·legis per a millorar l'eficiència

Les calderes seran substituïdes, passant de gasoil a gas natural, per la qual cosa es reduiran les emissions i el cost econòmic

Torrent adequa les instal·lacions de climatització als col·legis per a millorar l'eficiència
21/05/2020 -

L’Ajuntament de Torrent ha aprovat aquesta setmana el ‘Projecte de millora a les infraestructures de climatització en els centres educatius municipals de Torrent’, amb el doble objectiu de reduir les emissions i, al mateix temps, disminuir el cost econòmic amb el consegüent estalvi. Aquesta iniciativa, emmarcada dins de l’EDUSI i que es finança al 50% amb fons europeus FEDER, prendrà com a energia de partida el gas natural, utilitzant l’aerotèrmia allí on la normativa o els aspectes particulars de la instal·lació l’aconsellen.

Per això, pròximament es començarà amb el projecte per a adequar les instal·lacions de producció d’energia tèrmica en diversos col·legis de titularitat municipal de Torrent, incloent-hi les actuacions per a la reforma, transformació i millora de les infraestructures de climatització amb la finalitat de millorar la seua eficiència energètica. Els centres són: CEIP Antonio Machado, CEIP El Vaig moldre, CEIP Federico Maicas, CEIP Joan XXIII Infantil, CEIP Joan XXIII Primària, CEIP Lope de Vega, CEIP Verge del Rosari, CEIP Miguel Hernández, CEIP Sant Pasqual, CEIP Sant Joan Baptista i EPA Sant Pasqual.

D’aquesta forma, en totes aquelles instal·lacions que compten en l’actualitat amb calefacció mitjançant caldera de gasoil es realitzarà el canvi per una caldera de gas natural, mantenint la potència de l’existent i connectant-la a les instal·lacions que es troben en funcionament, a excepció de les instal·lacions del CEIP Joan XXIII Primària, per la seua especial ubicació. En aquestes últimes es preveu una instal·lació per a subministrament d’ACS i calefacció amb tecnologia de bomba de calor, coneguda com a aerotèrmia.

Així mateix, ja existeixen instal·lacions d’ACS amb subministrament de gas natural en el CEIP Verge del Rosari i en el CEIP Sant Pasqual, per la qual cosa es connectaran al subministrament de gas que es projecta per a alimentar a la nova caldera.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 4 =