caixa popular

Torrent acull la presentació de la Trobada 2018 a la comunitat educativa

Vora cinquanta persones representants de diferents centres educatius es reuniren a la Casa de la Cultura per a conèixer el projecte d’activitats

Torrent acull la presentació de la Trobada 2018 a la comunitat educativa
08/06/2017 -

El dimarts 6 de juny tingué lloc a la Casa de la Cultura de Torrent la presentació de la Trobada 2018 a la comunitat educativa. Guaix, la coordinadora comarcal pel valencià, junt a la regidoria d’Educació i Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, convocaren la reunió a la qual assistiren vora cinquanta persones representants dels diferents centres educatius de la ciutat.

L’alcalde Jesús Ros donà la benvinguda als assistents i encoratja a participar en les activitats de la trobada a tots els centres educatius. Després es projectà un vídeo que es realitzà amb motiu de l’XI Trobada d’Escoles en Valencià que serví per recordar el que s’havia fet l’any 1998 i homenatjar les persones que ho feren possible. A l’escenari hi havia un mural que també es realitzà aquell any amb aportacions dels diferents centres que hi participaren.

Vicent Font comentà que es partix de l’experiència d’aquella XI Trobada i de l’ajuda de les persones que aquell any n’eren els responsables. També explicà, en nom de la coordinadora comarcal,  un projecte d’activitats per a tot el pròxim curs escolar, demanant el compromís de tots els presents, manifestant la confiança de saber que farem un bon equip – ajuntament, centres educatius i coordinadora comarcal – i per descomptat una bona trobada.

Patricia Sáez, tancà l’acte agraint l’assistència als presents i afirmà que la XXXI Trobada d’Escoles en Valencià serà una gran trobada.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + 18 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats