caixa popular

Torrent acomiada el regnat de les seues falleres majors de 2017

Tanto Carmen cómo Paula dedicaron unas palabras de afecto y quisieron agradecer a sus cortes el apoyo y los buenos momentos que han pasado durante todo el ejercicio fallero

Torrent acomiada el regnat de les seues falleres majors de 2017
11/09/2017 -

Divendres passat, les falleres majors de Torrent 2017, Carmen Sirvent i Paula Giménez, s’acomiadaren del càrrec que les acreditava com a màximes representants de les festes falleres a Torrent. La sala d’actes del consistori torrentí va ser el lloc escollit perquè, acompanyades de les seues corts d’honor, representants de les comissions, familiars i amics, s’acomiadaren d’un any inoblidable ple d’emocions i d’il·lusió.

L’alcalde Jesús Ros i el regidor de l’Àrea d’Activitats Lúdiques i Tradicionals, Alfred Costa, van rebre Carmen i Paula a la porta de l’Ajuntament. Posteriorment, ja en la sala d’actes, l’alcalde va atorgar la insígnia de plata de la ciutat a cada component de la cort d’honor infantil i gran, les quals també van rebre la nina “Torrentnina” i un llapis de memòria amb les fotografies de tots els actes fallers. Finalment, Carmen i Paula van rebre la insígnia d’or de Torrent com a record del seu regnat faller i un adreç personalitzat.

Abans de finalitzar l’acte, tant Carmen com Paula van dedicar unes paraules d’afecte i van voler agrair a les seues corts el suport i els bons moments que han passat durant tot l’exercici faller. A més, van lliurar a l’alcalde un quadre per a la Junta Local Fallera com a record del seu pas com a màximes representants del món faller torrentí.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + dos =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris