25n
25N
25N

Torrent acull la primera mesa de reconstrucció 'Serà Horta Sud 2030'

Torrent acull la primera mesa de reconstrucció 'Serà Horta Sud 2030'
19/05/2021 -

La sala cívica de l’Antic Mercat ha acollit aquest matí la primera mesa del projecte ‘Serà Horta Sud 2030’, projecte que sorgeix d’una aliança d’associacions, amb coordinació amb la Mancomunitat de l’Horta Sud, la Diputació de València i Caixa Popular, i que busca aconseguir consensos factibles de millora per a la comarca.

L’Ajuntament de Torrent, representat pel regidor de Mobilitat, Raúl Claramonte, ha donat la benvinguda als participants en aquesta primera jornada que ha girat entorn de la mobilitat sostenible.

La mesa s’ha iniciat amb l’explicació de dues experiències d’èxit en aquesta àrea, els casos de: València, a càrrec del regidor Giuseppe Grezzi; i de Pontevedra, en veu dels regidors César Mosquera i Eva Villaverde.

El debat, dirigit especialment a personal tècnic i polític i a teixit associatiu, ha versat sobre les connexions ciclistes de l’Horta Sud entre els seus municipis i València i sobre l’estat qualitatiu de les vies existents.

En el cas de Torrent, s’ha destacat la signatura d’un conveni de l’Agenda Urbana amb el Ministeri de Transports que “situa a la nostra localitat com a pionera de les polítiques sostenibles i al capdavant de la innovació pel treball que també es va desenvolupant a través de projectes de Smart City. A Torrent apostem per una mobilitat sostenible. I ho fem amb projectes també des d’un enfocament transversal, amb altres àrees, per a contribuir a millorar la qualitat de vida dels ciutadans”, ha afirmat el regidor Raúl Claramonte.

A aquest pacte s’ha subscrit 10 ajuntaments, entre els quals està l’Ajuntament de Torrent, a més de 75 entitats i quasi 300 persones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =