25n
25N
25N

Torrent obri el Campus Social amb 100 xiquets i xiquetes

Torrent obri el Campus Social amb 100 xiquets i xiquetes
02/07/2019 -

El Campus Social, organitzat pel departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Torrent, es va estrenar la setmana passada amb la participació de 100 xiquets i xiquetes. Amb un horari matinal, de 9 a 15 h, el col·legi Lope de Vega acull aquesta programació, que durarà tot el període estival, i en la qual s’inclou desdejuni, esmorzar i menjar. A més, uns monitors especialitzats s’encarreguen d’animar les jornades amb tallers educatius, jocs i, fins i tot, activitats amb piscina. Al mateix temps, el Campus Social té preparada una agenda d’eixides d’oci.

El regidor de Benestar Social, José Antonio Castillejo, i la regidora d’Educació, Patricia Sáez, van visitar el col·legi per a donar la benvinguda als xicotets i xicotetes participants. “Es tracta d’una iniciativa amb la qual aconseguim que els xiquets i xiquetes de famílies amb situacions socials delicades puguen passar un estiu divertit i molt amé”, ha assenyalat Castillejo.

La selecció d’escolars que participen en el Campus es realitza mitjançant la informació proporcionada pel centre escolar i els tècnics de Benestar Social del consistori torrentí.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =

art en blanc
ruta del grial massamagrell