caixa popular

El barri de Torrefiel es passa als llums LED

El barri de Torrefiel es passa als llums LED
03/10/2017 -

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha explicat aquest matí que la seua regidoria ha dut a terme la remodelació de l’enllumenat en els carrers de Pere Cabanes i Gayano Lluch a tecnologia LED càlid, en el barri de Torrefiel. Es tracta d’un projecte triat pels veïns i veïnes a través de la iniciativa dels pressupostos participatius d’enguany.

Fins ara en el carrer de Pere Cabanes, comprés entre l’avinguda de Joan XIII i el Camí de Montcada, l’enllumenat es componia d’una instal·lació en bilateral, amb columnes “Avinguda” i fanals “Ferran VII” amb llum de 150 W (24 unitats), a excepció de la vorera al costat de la gasolinera que no disposava d’enllumenat. En aquesta zona s’han instal·lat cinc columnes “Avinguda” amb fanal “Ferran VII” amb font lumínica de Led de 51W-3.000ºK, mentre que en les ja existents s’ha canviat la font lumínica per a col·locar LED de 51 W – 3.000ºK.

Pel que fa al carrer de Gayano Lluch existien 12 bàculs amb lluminària viària, amb làmpada de 150 W, i s’han substituït per 12 lluminàries de LED noves, de 51 W – 3.000ºK, transformant els bàculs en columnes i baixant la lluminària perquè no irradie la llum sobre les copes dels arbres.

Aquestes actuacions suposen una disminució de la potència instal·lada de 3,725 kW de potència, el que fa un estalvi d’energia anual de prop d’11.341,50 kWh; el seu cost és de 35.643,54 euros.

LLUITA CONTRA EL CANVI CLIMÀTIC

El regidor Sergi Campillo ha dit que “continuem advocant per l’ús de la tecnologia LED que consumeix fins a deu vegades menys energia elèctrica que els sistemes tradicionals. D’aquesta manera València avança en la lluita contra els alts nivells de contaminació mundial. A diferència del que passava abans, des del Govern de la Nau no volem que això passe en la nostra ciutat, que amb el PP patia alts nivells de contaminació lumínica”.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 10 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC