25n
Orgull
Orgull

Torrado (PP) demana rellançar les activitats de la Universitat Popular: "Ha de ser una alternativa real a l'oci i aprenentatge per als nostres veïns"

Denúncia que l’oferta per al pròxim curs torna a caure: “En dos anys han desaparegut més de 20 cursos en els diferents centres que hi ha de la Universitat Popular en els barris de la ciutat”

Torrado (PP) demana rellançar les activitats de la Universitat Popular: "Ha de ser una alternativa real a l'oci i aprenentatge per als nostres veïns"
18/07/2021 -

La regidora del Grup Municipal Popular, Marta Torrado, ha demanat al govern de Ribó que rellance les activitats de la Universitat Popular després d’un any duríssim per la pandèmia.

“Ribó hauria de bolcar-se i oferir als veïns de València més cursos i activitats. No entenem com el pròxim curs tornen a caure les activitats que es realitzen en les diferents seus de la Universitat Popular”, ha afirmat Torrado que ha demanat “un esforç per a rellançar aquest servei municipal i oferir un ventall més ampli als ciutadans”.

Per al pròxim curs hi ha programades 468 activitats, mentre que enguany han sigut 480 i en el curs 2019-2020 van ser 491. “Han desaparegut més d’una vintena de cursos en diferents barris de la ciutat. Una vegada passat el confinament de l’any passat, la Universitat Popular ha de convertir-se en una alternativa real per a l’oci i aprenentatge dels nostres veïns. No pot llanguir”, ha assenyalat.

Entre els cursos que han desaparegut, estan els balls de saló de Russafa i 7 cursos de ceràmica en Rovella per falta de planificació de la regidoria d’Isabel Lozano atés que la professora s’ha jubilat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =