25n
Orgull
Orgull

Torrado (PP) denúncia que el govern de Ribó-PSOE segueixen sense donar solució a 26 assentaments de persones sense llar

Afirma que el govern de Compromís reconeix el retard de l’alberg municipal per a les persones sense sostre i que encara no tenen decidida la seua ubicació

Torrado (PP) denúncia que el govern de Ribó-PSOE segueixen sense donar solució a 26 assentaments de persones sense llar
24/06/2021 -

La regidora del Grup Municipal Popular ha advertit que els índexs de pobresa s’han disparat a la ciutat “mentre el Govern de Ribó i PSOE continuen mirant cap a un altre costat i ja són quasi una trentena els assentaments de persones sense llar a la ciutat de València”. De fet, ha recordat que l’índex de llars en risc de pobresa és del 30,7% quan en 2015 aquest índex era del 26,4%».

La ciutat, segons la resposta donada al Grup Municipal, té en l’actualitat 26 assentaments de persones sense llar distribuïts en els barris de la ciutat, on conviuen més de mig miler de veïns en condicions infrahumanes, en concret 546 persones, segons l’informe realitzat per l’Ajuntament aquest mateix mes de juny.

A aquests assentaments ja consolidats cal sumar tots els punts de la ciutat on viuen persones sense sostre, moltes d’elles situades en ple centre de València. Els assentaments estan situats en tots els barris de la ciutat, especialment en Malilla, Quatre Carreres, La Punta, Natzaret, Vara de Quart, Castellar-Oliveral, Poblats del Sud, Orriols, El Grau, La Creu Coberta, Poblats del Nord Sant Marcelino, Camí Real, Font de Sant Lluís i Benimaclet.

“Hi ha veïns que s’han posat en contacte amb nosaltres per a traslladar-nos les males condicions en les quals viuen aquestes persones, així com els problemes de brutícia i els problemes de convivència que a vegades es viuen aquests assentaments”, ha assenyalat la regidora que aquesta setmana va visitar la zona del Botànic on els veïns es queixen d’aquesta situació.

Malgrat aquesta situació, Torrado ha denunciat que “en sis anys, el govern de Ribó ha sigut incapaç de construir un alberg per a persones sense sostre i el que va anunciar l’alcalde no té ni ubicació tal com reconeix la mateixa delegació en una resposta al PP.

“Des del PP reclamem un pla municipal per a erradicar la pobresa a la ciutat, ja que els índexs de famílies en risc de pobresa s’han disparat en els cinc anys de Govern de Ribó i PSOE. És molt preocupant que una de cada tres famílies a la ciutat aquest el risc de pobresa”, ha afirmat l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + catorze =