25n
Orgull
Orgull

Torrado (PP) demana un pla de xoc per a esterilitzar el 90% de les 600 colònies de gats que existeixen a la ciutat de València

Torrado (PP) demana un pla de xoc per a esterilitzar el 90% de les 600 colònies de gats que existeixen a la ciutat de València
19/07/2021 -

La regidora del Grup Municipal Popular, Marta Torrado, ha demanat hui un pla de xoc per a esterilitzar el 90% de les 600 colònies felines que existeixen a la ciutat, on viuen al voltant d’11.000 gats.

“Aquest govern d’esquerres no sols ha de proclamar-se animalista sinó que ha d’actuar. Viuen a base d’anuncis i plans, però no gestionen i la realitat és que a la ciutat hi ha molts gats que viuen en situacions penoses i que, al seu torn, generen molèsties entre els veïns”, ha assenyalat Torrado.

Per això, la regidora ha exigit que es pose en marxa ja un pla per a esterilitzar les colònies de gats i evitar així una proliferació descontrolada, alhora que es milloren les seues condicions de vida.

Torrado ha explicat que veïns de Benicalap, en el districte de Trànsits, han traslladat les seues queixes per les colònies descontrolades en zones com l’antiga Ceramo, el carrer José Grollo on hi ha un habitatge tapiat ple de felins i on els veïns deixen safates de menjar, el Nou Mestalla o l’Avinguda Burjassot, entre altres llocs.

“És necessari actuar de manera urgent pel benestar dels animals i també pels veïns que en moltes ocasions veuen com la brutícia i les baralles entre els gats són freqüents en aquestes colònies”, ha assenyalat.

Torrado ha demanat a més un reforç dels veterinaris i un pla de formació per als voluntaris i col·laboradors de les colònies felines: “Ribó i Tello només els donen un carnet. Han de tindre les directrius clares per a poder atendre correctament els gats”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 12 =