25n
25N
25N

Torna en format en línia el "Nada Trivial" per a persones majors de Quart de Poblet

Torna en format en línia el "Nada Trivial" per a persones majors de Quart de Poblet
01/02/2021 -

Les activitats per a persones majors no es detenen a Quart de Poblet i davant les noves circumstàncies, l’Ajuntament ha adaptat els programes i iniciatives habituals, apostant per formats en línia i materials audiovisuals. Gràcies a això, el “Nada Trivial”, pensat per a persones majors de 55 anys, pensionistes o jubilats, torna a posar-se en marxa durant el mes de febrer.

L’activitat es desenvoluparà en tres sessions, el 9, 16 i 23 de febrer de 10 a 11 h i les persones que vulguen apuntar-se han de fer-ho enviant un correu a majors@quartdepoblet.org, indicant nombre i cognoms i el telèfon, o telefonant al 687 606 248.

Seguint la metodologia de preguntes del tradicional joc de taula, aquesta versió se centra en qüestions relacionades amb temàtiques socials, com la igualtat de gènere, la interculturalitat, la participació ciutadana, la migració i els refugiats o el medi ambient.

L’objectiu que es persegueix a través d’aquest programa és estimular el pensament crític i enfortir les capacitats de la ciutadania major, afavorint al fet que exercisquen un rol actiu en la societat, mentre adquireixen i mantenen coneixements i valores.

D’igual manera, a través d’una activitat lúdica i entretinguda, la població major pot estimular la seua memòria i, especialment necessari en l’actual context, sociabilitzar amb altres persones d’una manera totalment segura.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 17 =