25n
25N
25N

Torna el Festival de Benvinguda de la Universitat de València

Torna el Festival de Benvinguda de la Universitat de València
30/09/2016 -

El Festival de Benvinguda de la UV se celebrarà a partir del 14 d’octubre i fins a finals de novembre a diferents espais de la ciutat de Valencia i d’Ontinyent. Aquesta edició comptarà amb un concert a la Plaça de bous de Valencia (amb el qual es donarà suport a Pobresa Zero), més música a diferents escenaris, cinema, representacions teatrals i les intervencions d’Art Públic al Campus de Burjassot-Paterna.
Transcorreguts els primers dies del nou curs acadèmic, la Universitat de València posa en marxa una nova edició del Festival de Benvinguda amb un ampli ventall d’activitats culturals per celebrar el començament del curs i acostar les propostes culturals a l’estudiantat, a la resta de la comunitat universitària i a tota la societat valenciana.

Concerts
La música és un dels eixos més importants del Festival. El principal esdeveniment musical, el Concert de Benvinguda, se celebrarà a la Plaça de bous de València dijous 20 d’octubre a les 20:30, on actuaran Manel i Els Catarres com a grups principals. El quartet barceloní tornarà a la Plaça de bous amb el seu disc actual Jo competeixo, mentre que Els Catarres realitzaran el seu darrer concert a la ciutat de València. La parella femenina Hits With Tits, i Carles Biano (A màquina), seran els DJ que marcaran l’inici i el final de la festa.

La música al Col·legi Major Rector Peset anirà a càrrec, divendres 28 d’octubre, del cantaor Curro Piñana, acompanyat de Francisco Tornero a la guitarra.

Al mes de novembre, quatre grups, seleccionats de la Borsa Pop Rock de la UV, participaran en dos concerts. El primer, a la sala Wha Wha dijous 3 de novembre, i el segon, a la Sala Matisse dijous 10 de novembre.

Art Públic i Teatre Universitari
El Festival de Benvinguda integra també la XIX Mostra d’Art Públic per a Joves Creadors, amb set intervencions seleccionades que seran visitables, del 17 al 21 d’octubre, als diferents espais del Campus de Burjassot-Paterna.
Al mes de novembre, tindrà lloc la celebració de la II edició de Parlem d’Art, un cicle de conferències fruit de propostes dels estudiants i estudiantes.
Del 18 al 28 d’octubre tindrà lloc, a la sala Matide Salvador del Centre Cultural La Nau, la XXI Mostra de Teatre Universitari, organitzada per l’Aula de Teatre de la Universitat de València on, per primera vegada, es realitzarà la lectura dramatitzada del text guanyador dels Premis Universitat de València d’Escriptura de Creació en la modalitat de teatre.

Festival de Benvinguda al Campus d’Ontinyent
Els estudiants i estudiantes del Campus d’Ontinyent podran gaudir del Concert de Benviguda a València amb el transport gratuït que posarà aquest any la Universitat de València per a aquest event. A més, estudiants i ciutadania podran gaudir de diverses conferències, d’una actuació coral i de l’exposició Refugiats, de Georgi Licovsky i Marko Risovik.

Pobresa Zero
Com en edicions anteriors, la Universitat de València dóna suport a Pobresa Zero amb la recaptació econòmica del Concert de Benvinguda i amb la col·laboració institucional en activitats de sensibilització i en la celebració del Dia mundial per l’eradicació de la Pobresa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 4 =