25n
25N
25N

El toc de queda a la Comunitat Valenciana es retarda una hora

La Generalitat mantindrà, durant dues setmanes més, el toc de queda, però l’allarga fins a la una de la matinada

El toc de queda a la Comunitat Valenciana es retarda una hora
22/05/2021 -

Es confirmen les previsions. El toc de queda a la Comunitat Valenciana es mantindrà durant dues setmanes més, però s’allarga una hora, és a dir, fins a la una de la matinada. Així, ho ha anunciat el president de la Generalitat, Ximo Puig, després de la reunió de la Mesa Interdepartamental del govern valencià sobre la Covid-19.

Les noves restriccions, que entraran en vigor la mitjanit del diumenge al dilluns, es mantindran fins al pròxim 7 de juny, moment en el qual, com ha assegurat Puig, “s’eliminarà definitivament el toc de queda”. I és que la previsió és arribar a juny “en les millors condicions possibles, i consolidar les extraordinàries dades epidemiològiques de la Comunitat Valenciana, que la situen com la regió d’Europa amb menor incidència acumulada”.

Dijous passat, la Fiscalia Superior de la Comunitat Valenciana informava que no s’oposava a l’autorització sol·licitada per la Generalitat de prorrogar el toc de queda. D’aquesta manera, no ha agafat per sorpresa que, en la reunió d’aquest matí, s’haja aprovat establir el toc de queda des de la 01.00 fins a les 06.00 hores.

“Falten poques setmanes perquè l’horitzó siga més clar”, apuntava el president. I és que les dures restriccions i el procés de vacunació han format un bon tàndem per a poder viure un estiu molt més normalitzat. De moment, el president del Govern, Pedro Sánchez, ja ha anunciat que, dilluns que ve, Espanya s’obrirà a tots els països catalogats en verd, mentre que el 7 de juny ho farà per a tots els turistes que acrediten haver rebut la pauta completa d’una vacuna reconeguda per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) o l’Agència Europea del Medicament (EMA).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 8 =