25n
25N
25N

Toni Saura, investit com a Alcalde d'Alaquàs

L’alcaldessa sortint, Elvira García, va ser l’encarregada d’entregar la vara de comandament a Saura

Toni Saura, investit com a Alcalde d'Alaquàs
17/06/2019 -

A les 19 hores del dissabte 15 de juny van prendre possessió els Regidors i Regidores que conformen la nova Corporació Municipal d’Alaquàs dels partits polítics que van obtindre representació en les passades eleccions del 26 de maig.

A aquest efecte, es va constituir la Mesa d’Edat, tal com estableix la Llei Orgànica Reguladora del Règim Electoral General, que va tindre a Marián Espert del PSPV-PSOE com a Presidenta i a Anna María Mora del PP com a vocal, assistides en tot moment pel Secretari de la Corporació Municipal de l’Ajuntament d’Alaquàs.

Van excusar la seua assistència la Regidora de Podemos Mar Blanch i el Regidor del PSPV-PSOE Alejandro Ramos, tots dos per motius de salut.

Després de la jura o promesa de tots els Regidors i Regidores, va tindre lloc la votació als caps de llista amb el següent resultat:

  • Antonio Saura, PSPV-PSOE, 10 vots
  • José Pons, PP, 5 vots
  • Bernardo Palomares, Cs, 2 vots
  • 2 abstencions dels representants de Compromís

Amb aquests resultats va ser proclamat Antonio Saura Alcalde d’Alaquàs.

El moment més emotiu del Ple va tindre lloc quan el ja Alcalde Toni Saura va convidar Elvira Garcia a dirigir-se a les i els presents en un discurs de comiat després dels seus deu anys al capdavant de l’Alcaldia d’Alaquàs.

En el seu discurs, l’Alcalde d’Alaquàs Antonio Saura va enunciar les grans línies que marcaran l’acció del nou govern municipal. També va realitzar una invitació i un gest de mà estesa a la resta de formacions amb representació en la nova Corporació Municipal perquè se sumen a treballar pel bé comú dels veïns i veïnes d’Alaquàs.

La sessió Plenària va ser retransmesa en directe a través del canal de Facebook de l’Ajuntament d’Alaquàs, Som Alaquàs, per primera vegada en la història de la democràcia a Alaquàs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =

escalante
Informacion coronavirus
el puig