25n
25N
25N

Gaspar i Amigó agraeixen als bombers la seua implicació i sobreesforç durant l'estat d'alarma

Les mesures de prevenció han aconseguit que l’actualitat la incidència en la plantilla de 650 bombers professionals siga mínima

Gaspar i Amigó agraeixen als bombers la seua implicació i sobreesforç durant l'estat d'alarma
24/04/2020 -

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, junt la vicepresidenta de l’ens provincial i presidenta del Consorci de Bombers de València, Maria Josep Amigó, han participat este matí en la reunió del comité de crisi del Consorci, on els diferents responsables del cos provincial de bombers han fet repàs de la situació tant de la plantilla com de les diferents actuacions desenvolupades arran de l’estat d’alarma provocat per la pandèmia de la Covid-19.

En la reunió han participat al costat dels dos màxims representants de la Diputació, Josep Ballester, gerent; Josep Miquel Basset, inspector cap; Blanca Daudí, responsable de Recursos Humans; Roberto Tolsa, responsable de la unitat de prevenció de riscos laborals i Jordi Pau, tècnic en prevenció de riscos laborals.

Tant la presidenta del Consorci com el president de la Diputació han transmés als responsables de la gestió dels bombers la seua satisfacció per la situació en la qual es troba en l’actualitat la plantilla del cos, on després de sis setmanes d’estat d’alarma els casos de possibles infeccions de la Covid-19 són mínims, després d’haver-se adoptat de manera estricta les recomanacions, mesures de prevenció i anàlisis recomanades pels serveis sanitaris, amb qui s’ha tingut un contacte permanent i fluid.

La presidenta del Consorci va voler agrair “l’esforç i la gran faena que s’està duent a terme més si cap durant estes setmanes de crisi sanitària”, on la coordinació amb la resta de cossos d’emergència ha sigut exemplar.

Este gabinet de crisi ha estat permanentment actiu des d’el mes de març passat, amb la finalitat d’organitzar puntualment el treball de prevenció de tota la plantilla, així com la participació activa en coordinació amb la resta dels cossos d’emergències autonòmics i estatals.

En la reunió de hui s’ha tractat també altres qüestions laborals del Consorci, com l’oposició oberta per a augmentar la plantilla de bombers i que s’ha vist afectada també per l’estat d’alarma. La intenció és tractar d’acabar el procés selectiu al més prompte possible, ja que es troba només mancant una prova per a la seua finalització.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 18 =

museo prehistoria
museo prehistoria