25n
25N
25N

Toni Gaspar visita Serra i les obres de recuperació del patrimoni monumental i el poliesportiu

Toni Gaspar visita Serra i les obres de recuperació del patrimoni monumental i el poliesportiu
15/07/2020 -

Serra ha rebut aquest dimecres la visita del president de la Diputació de València, Toni Gaspar. El màxim representant de la institució provincial ha sigut rebut a l’Ajuntament per l’alcaldessa, Alicia Tusón, i la corporació municipal. El president ha signat al Llibre d’Or d’aquest municipi enclavat al cor de la Serra Calderona.

L’alcaldessa de Serra, Alicia Tusón, ha donat la benvinguda al president en nom de tota la localitat, al mateix temps que ha agraït “el treball i suport de la Diputació de València en uns temps difícils com aquests”. Tusón ha afegit que comparteix la línia encetada per la Diputació de dotar de major autonomia els municipis, mentre ha destacat com a eix prioritari la recuperació del patrimoni monumental del Serra i també la reforma integral del poliesportiu.

En eixa línia, Toni Gaspar ha destacat com a eix prioritari de la gestió provincial l’eliminació de la burocràcia i la construcció d’una entitat més propera als ajuntaments. Dotar d’autonomia als municipis és fonamental. “Ningú millor que els alcaldes per saber quines són les necessitats dels seus ciutadans i localitats”, ha destacat Gaspar.

Després del xicotet acte protocol·lari, la comitiva ha fet un recorregut per la població seguint part de la Ruta de les Escultures, un itinerari que valora el patrimoni de la localitat, per visitar diferents obres finançades per la Diputació de València. La primera parada ha estat la torre de l’Ermita, que pràcticament està ja acabada de restaurar i que d’ací a poc temps es podrà visitar. Des d’allí, recorrent el Calvari han visitat la Torre del Senyor de la Vila l’interior de la qual està a punt de ser restaurat.

Serra compta amb un ric patrimoni monumental amb quatre torres i el castell que el consistori ha començat a recuperar i fer valdre. Una aposta decidida pel patrimoni com a motor del turisme que complemente l’oferta de turisme de natura.

La visita ha acabat al Poliesportiu Municipal Héctor Catalá, on han pogut veure la inversió que s’ha fet amb fons propis i de la Diputació de València per rehabilitar la pista de frontenis i per construir un camp de futbol 8 de gespa artificial. L’Ajuntament està duent a terme la remodelació integral del poliesportiu per convertir-lo en un centre multidisciplinari fruit d’un procés de participació ciutadana on el veïnat va decidir el poliesportiu que volia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − cinc =