25n
25N
25N

Toni Gaspar es reuneix amb els alcaldes i alcaldesses del Camp de Morvedre per a conéixer les necessitats dels seus municipis

El president de la Diputació de València ha parlat aquest dilluns per videoconferència amb els responsables locals per a ajudar en la gestió de la pandèmia i explicar detalls del nou pressupost

Toni Gaspar es reuneix amb els alcaldes i alcaldesses del Camp de Morvedre per a conéixer les necessitats dels seus municipis
18/01/2021 -

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, s’ha reunit aquest dilluns per videoconferència amb els alcaldes i alcaldesses del Camp de Morvedre per a conéixer les necessitats dels municipis de la comarca. En aquesta ocasió, a més d’ajudar a coordinar la gestió de la pandèmia i explicar les inversions previstes en els plans de la corporació, com va succeir entre abril i maig, el president Gaspar ha inclòs entre els temes a tractar l’assistència tècnica en els municipis.

Els alcaldes i alcaldesses del Camp de Morvedre han coincidit a l’hora d’agrair al màxim responsable provincial aquesta nova ronda de reunions en línia per a abordar de prop la situació de cada municipi i posar a la disposició dels mateixos els recursos de la Diputació, amb la finalitat d’oferir la millor resposta possible davant els problemes i necessitats dels ajuntaments.

Per part seua, el president Gaspar ha recordat als responsables locals dels 16 municipis de la comarca que la Diputació continuarà prestant assistència tècnica a aquells que la necessiten, especialment els més xicotets. Durant la trobada s’han abordat possibles fórmules per a resoldre de quina manera es pot realitzar aquest servei després de la sentència en contra de la contractació de professionals autònoms.

La pandèmia i les inversions de 2021

Quant a la gestió de la pandèmia, que continua sent la principal preocupació dels ajuntaments, el president de la Diputació va avançar als responsables locals que en les pròximes hores rebran un nou enviament de mascaretes, com ja succeïra durant la primera ona. En aquest sentit, garantir la liquiditat dels municipis és una de les prioritats de la corporació provincial, a fi de poder realitzar les inversions necessàries en resposta a les conseqüències del Coronavirus o en qualsevol altre àmbit.

Toni Gaspar ha aprofitat la reunió per a explicar als alcaldes i alcaldesses el pressupost de 2021 i les diferents línies d’ajudes a les quals podran acollir-se, tractant de resoldre qualsevol dubte sobre aquest tema. Entre les ajudes es troben les del Fons de Cooperació Municipal, en el qual la Diputació participa al costat del Consell, i el Pla d’Inversions 2020-21 que té assignats prop de sis milions d’euros al Camp de Morvedre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 4 =