25n
25N
25N

Toni Gaspar participa en l'Ofrena a la Verge dels Desemparats

El president de la Diputació de València comparteix el moment més especial de la festa amb les falleres i fallers de la comissió Chiva-Francisco de Llano

Toni Gaspar participa en l'Ofrena a la Verge dels Desemparats
18/03/2019 -

L’Ofrena a la Verge dels Desemparats és un dels actes més emotius de l’agenda fallera. El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha tingut l’oportunitat de participar en un moment tan especial al costat de les falleres i fallers de la comissió Chiva-Francisco de Llano, la “falla adoptiva” del president.

Gaspar, que va ser convidat per les amigues i amics que té en aquesta comissió del sector de Patraix, va arribar als peus de la Mare de Déu passades les 22.30 hores de la nit del diumenge, en el tram final de la primera jornada d’Ofrena a la Verge, que aquest dilluns finalitzarà amb l’entrada en la Plaça de la Verge de la fallera major de València, Marina Civera.

Gaspar va assegurar, després de passar davant la Verge, que viure-ho al costat de les falleres i fallers des de dins “és una gran experiència”. Per al president de la Diputació, “l’Ofrena és un acte molt familiar en el qual les valencianes i valencians donen tot el millor que tenen i depositen tota la seua il·lusió”.

El president va recordar el lema utilitzat enguany per la corporació provincial per a gaudir aquests dies festius. El ‘viure, riure, conviure’ que proposa la Diputació “hem d’aplicar-ho tot l’any, no solament en Falles, perquè amb aquests tres verbs la vida és molt més fàcil”. Toni Gaspar va destacar la “lliçó de convivència” que cada any donen les Falles, una festa que “val la pena viure des de dins”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =

caixaontinyent
lleida 2020
ruta massamagrell
paterna