25n
25N
25N

Toni Gaspar serà el nou President de Diputació de València

Després de la detenció de Jorge Rodríguez, el vicepresident i alcalde de Faura assumirà la màxima representació de la institució

Toni Gaspar serà el nou President de Diputació de València
28/06/2018 -

La detenció del President de Diputació de València Jorge Rodríguez ha suposat tota un gir en el PSPV en plena legislatura del Botànic. Toni Gaspar serà el nou President de la institució. El President Ximo Puig ha reaccionat i ho ha fet ràpidament perquè tal com assenyala, “la detenció d’un president de la Diputació és perjudicial per a l’esforç que tots els valencians i valencianes estem fent per a alçar la hipoteca reputacional, després de vint anys de governs del Pàg.”

Toni Gaspar ha sigut vicepresident segon de Diputació, responsable d’Hisenda i alcalde de Faura. És llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de València i fins a entrar en la política ha sigut treballador de Caixa d’estalvis.

Precisament, Gaspar comença la seua carrera política l’any 1995 quan assumeix la regidoria de cultura dins de l’Ajuntament de Faura. En 2003, és investit alcalde de Faura amb un 60% dels vots. De fet, revalida en el càrrec en les eleccions de 2007, amb un 60,43%; en 2011, amb un 60,01%;2​ i en 2015, supera els seus registres amb un 63,23% dels vots.

Curiosament Ximo Puig i Toni Gaspar van ser rivals en les primàries de 2015 del PSPV com a candidats a la Generalitat i va ser Puig qui va doblegar en vots a Gaspar.

La Plaça de Bous, la gran joia de Gaspar

Un dels buc insígnia de Toni Gaspar ha sigut convertir la Plaça de Bous en un espai multicultural on tenen cabuda activitats de tot tipus. Així, vam poder gaudir de la Copa Davis però també dels millors concerts i dels esdeveniments gastronòmics com la Fira de les Comarques.

Ara assumeix el llegat de Jorge Rodríguez amb el repte de calmar les aigües d’una institució que segueix sense llevar-se l’estigma de la corrupció després de 20 anys de governs del PP.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × cinc =

CCCC
torrent