25n
Orgull
Orgull

La Tomatina de Bunyol utilitzarà 145.000 quilos de tomaca

E.P.

La Tomatina de Bunyol utilitzarà 145.000 quilos de tomaca
23/08/2018 -

La Tomatina de Bunyol (València) calfa motors a una setmana de la seua celebració, dimecres que ve 29 d’agost, i utilitzarà fins a 145.000 quilos de tomaca en la seua edició “més tecnològica”, ja que enguany engegarà l’aplicació mòbil ‘Tomatina&Go’.

La venda d’entrades segueix oberta tant en la web oficial com en l’Ajuntament, o bé en les taquilles el mateix dia 29. De moment, el 39,2% de les venudes les han comprat espanyols, l’11,7% anglesos, el 4,6% nord-americans, 3% francesos i 2,4% australians, entre altres nacionalitats, detalla l’Ajuntament en un comunicat.

La imatge del cartell està dissenyada per Socarrat Studio i consisteix en unes tomaques #pixelat que recorden als videojocs dels anys vuitanta. Una proposta diferent i vintage que entronca amb la presència cada vegada més constant de la tecnologia en el dia a dia, ha explicat el representant de la companyia, Miguel Sanfeliu

Fruit d’eixe vessant sorgeix l”app’, també dissenyada per Socarrat Studio i creada per Play &Go Experience. Es tracta d’un joc que convida a recórrer Bunyol per a conéixer-ho i aconseguir premis, però també serveix d’eina informativa sobre els serveis municipals i la ubicació d’emplaçaments destacats com la Policia Local, a més de facilitar una agenda sobre les festes de Bunyol i els esdeveniments destacats.

‘Tomatina&Go’, ja disponible de forma gratuïta, segueix els paràmetres del popular joc ‘PokemonGo’ pel que el seu ús és senzill i intuïtiu, mitjançant el qual l’usuari supera proves fins a arribar al seu objectiu, com ha desgranat el director de màrqueting de Play&Go Experience, Gerson Beltrán.

L’aplicació estarà activa durant tot l’any i també es desenvolupa a València, on connecta els principals monuments de la capital amb destacats emplaçaments turístics de Bunyol. L’objectiu és aprofitar les sinergies que genera La Tomatina perquè els usuaris puguen conéixer la riquesa cultural i artística de Bunyol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 12 =