25n
25N
25N

El cine Tívoli projecta la pel·lícula valenciana "M'esperaràs?", de Carles Alberola

El cine Tívoli projecta la pel·lícula valenciana "M'esperaràs?", de Carles Alberola
06/05/2019 -

La nit del divendres 10 de maig, el cinema Tívoli de Burjassot aposta pel cinema valencià amb la projecció de la pel·lícula “M’esperaràs?”. Es tracta de la primera incursió en la gran pantalla de la productora Albena Produccions i el debut com a realitzador cinematogràfic de l’actor i dramaturg, Carles Alberola. La pel·lícula, en valencià i subtitulada al castellà, tindrà una única projecció el divendres, a les 22:30h.

Es tracta de la primera incursió en la gran pantalla de la productora Albena, que parteix d’un text teatral amb el mateix nom, el qual es va alçar amb el Premi Ciutat d’Alzira 2013. “M’esperaràs?” proposa als espectadors una comèdia romàntica contemporània que parla d’amistat, d’amor, de noves oportunitats, de traïció, d’il·lusions i, sobretot, d’esperança. Amb un equip artístic i tècnic al cent per cent valencià, la pel·lícula està protagonitzada pel mateix Carles Alberola, Cristina García, Alfred Picó i Rebeca Valls.

El guió de la pel·lícula transcorre durant la nit d’un 25 d’abril, quan Jaume (Alfredo Picó) i Raquel (Cristina García) organitzen un sopar a cegues amb Rubén (Carles Alberola), un amic neuròtic, depressiu i separat. La quarta a entrar en escena, Pilar (Rebeca Valls), posarà del revés la vida de tots els altres, demostrant que mai és tard per a tornar a començar. Al voltant d’una taula, entre aperitius i copes de vi, la vida de tots els personatges canviarà per sempre, després d’aqueix sopar. A més, els espectadors reconeixeran nombroses localitzacions de la ciutat de València com l’avinguda de Blasco Ibáñez, el barri de Russafa, la Facultat de Filologia de la UV o el vell llit del riu Túria.

La pel·lícula d’Albena, que va inaugurar la 33 edició de Mostra de València-Cinema del Mediterrani, es va estrenar l’octubre de 2018 als cinemes Lys de València i, des de llavors, s’ha projectat a Castelló, a Alacant i en nombrosos municipis valencians.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 5 =

museo prehistoria