25n
25N
25N

El Tívoli continua la seua programació amb l'espectacle infantil "Les set diferències"

El Tívoli continua la seua programació amb l'espectacle infantil "Les set diferències"
14/10/2019 -

Continuant amb la seua programació cultural del mes d’octubre, l’Ajuntament de Burjassot ha programat un divertit espectacle, pensat per a un públic familiar, en el qual la curiositat, la naturalitat i l’humor amb el qual els més xicotets viuen la diferència seran els fils conductors de “Les set diferències” que arriba al municipi de la mà de la companyia El Pont Flotant.

La posada en escena serà en el Centre Cultural Tívoli i les entrades, que poden adquirir-se en Servientrada o bé en taquilla el mateix dia de l’espectacle, tenen un preu de 6 €. La posada en escena de l’espectacle serà a les 18.00 hores i és en valencià.

“Les set diferències” és una reflexió sobre la diversitat; sobre com els més xicotets viuen la diferència però, també, un espai per a reflexionar en família sobre les dificultats que es troben en les relacions amb persones diferents. El llenguatge del cos, la música, el joc, l’humor i la mescla de les històries reals dels intèrprets amb la ficció són alguns dels ingredients de l’espectacle que reflexiona sobre el que separa i uneix a les persones.

Un gran espectacle en el qual es pot veure la diversitat humana amb la qual es conviu dia a dia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =