caixa popular

Així serà el temps en les Falles de València de 2019

L’AEMET ja ha publicat les seues previsions del temps per a la setmana fallera de València

V.GUTIÉRREZ

Així serà el temps en les Falles de València de 2019
15/03/2019 -

La festa més gran de València ja està ací i el programa d’actes ja ha començat la seua marxa. Per això, valencians, valencianes i turistes encreuen els dits perquè el temps en les Falles 2019 acompanye i no s’embruten ni les mascletaes, ni el lliurament de premis, ni l’Ofrena a la Mare de Déu dels Desemparats o l’esperada Nit del Foc.

Així, segons la previsió del temps en les Falles de l’Agència Espanyola de Meteorologia (AEMET), hui, dia en què acaba la Plantà dels monuments grans i s’entreguen els premis de les Falles Infantils de 2019, la probabilitat de pluges serà del 0%. A més, s’espera que siga assolellat encara que amb alguns núvols entre les 12 del migdia i les 18 hores.

Quant al temps de demà, el lliurament de premis dels monuments grans tindrà núvols alts, però les temperatures rondaran entre els 12 (a partir de les 18 hores) i els 21 °C (entre les 6 i les 12 hores).

L’Ofrena de les Falles, que començarà el diumenge 17, començarà amb el cel totalment buidat. No obstant això, el dilluns estarà molt nuvolós i l’AEMET preveu fins a un 5% de probabilitat de precipitacions.

La previsió de pluges, no obstant això, augmentarà el dia de Sant Josep. D’aquesta manera, és possible que el 35% de probabilitat de precipitacions acabe amb la Cremà dels monuments fallers.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + tres =