25n
25N
25N

S’estrena Tic Tac!, un recull de propostes lúdiques i culturals als carrers de Torrent

‘Torrent i cultura, Torrent al carrer’ agrupa les activitats festives que tindran lloc durant el mes de juny a la ciutat

S’estrena Tic Tac!, un recull de propostes lúdiques i culturals als carrers de Torrent
01/06/2018 -

El mes de juny que està a punt de començar ve carregat d’una intensa programació festiva i cultural. Dissabte s’estrena Tic Tac! Torrent i cultura, Torrent al carrer, un recull de propostes lúdiques per a tots els públics i que s’allargarà en les pròximes setmanes.

La regidora de Cultura, Susi Ferrer, ha destacat que “volíem traure la Cultura a tots els racons de la ciutat i donar visibilitat a l’intens treball de les associacions culturals i festives de Torrent, completada amb una àmplia oferta d’activitats municipals”.

La programació de Tic Tac! és variada i per a tots els públics. Per als més menuts hi ha programades al llarg del mes, animacions infantils a diversos punts de la ciutat, així com una gimcana. Diumenge es lliuren els premis literaris de l’associació de veïns del Vedat que, enguany, ha batut el rècord de participació amb quasi 300 obres presentades.

Quant a arts escèniques, la pròxima setmana, la sala d’actes de l’Ajuntament acollirà la cloenda de la XXI Mostra de Teatre Escolar. A més a més, continuen les visites guiades nocturnes a la Torre i les bandes de la ciutat també tenen programats diversos concerts.

En el capítol dedicat al patrimoni local, des de les 9 del matí de diumenge tindrà lloc la confecció del tapís floral del Corpus Christi a la plaça Major i el dia 22 de juny es presentarà el llibre El carrer de Sant Onofre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − set =

CCCC
torrent