caixa popular

Més control per a les terrasses de València

El Consistori controlarà que les terrasses no sobrepassen els límits permesos

Més control per a les terrasses de València
29/11/2017 -

En els últims anys, la ciutat de València ha anat experimentant una ràpida proliferació de terrasses, que ja va generar una primera intervenció fiscal en la qual es va augmentar la tarifa per als veladors situats en les zones més transitades de la ciutat, així com la reducció de la tarifa en les zones perifèriques. Una mesura que ja va suscitar rebuig per part del sector hoteler, ja que, en alguns casos, l’augment va ser del 70%. D’aquesta manera, l’ordenança fiscal de taules i cadires estableix que la tarifa per a les terrasses situades en la zona 1 serà de 62,37 euros a l’any per metre quadrat.

No obstant això, l’Ajuntament de València ha tornat a anunciar la possibilitat d’augmentar, novament, les tarifes de les terrasses en els pròxims mesos. Per això, s’està estudiant la possibilitat d’ampliar la zona 1, on les tarifes són més cares, a la Plaça del Mercat, la Plaça de la Verge, l’entorn del carrer Rivera i els voltants de la Plaça de l’Ajuntament que, actualment, estan situades en la zona 2. Així mateix, també s’avaluarà la situació de les terrasses de Russafa que, en l’actualitat, estan situades en la zona 3, que és la més barata de la ciutat.

Però a més, la regularització de les terrasses de València no acaba ací, ja que l’Ajuntament ha activat una campanya per a controlar que les terrasses no excedisquen els límits permesos. I és que s’ha decretat la reducció d’aquest espai que, en molts casos, suposarà una retallada del 50%. Unes mesures que també es traslladaran al Palmar per a atendre una reivindicació veïnal a la falta de control de les terrasses que ha generat situacions complicades amb el pas dels vehicles d’emergència. En aquest sentit, des del Consistori també es fitarà el nombre de taules en els carrers.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris